Politika arhiva vesti 11.01.2016

Ligaši prošetali Beogradom

Alo 11.01.2016
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak predao je Ustavnom sudu Srbije inicijativu za ocenu ustavnosti dela Zakona o budžetskom sistemu i Zakona o budžetu Srbije. Čanak je rekao da Srbija neće biti pravna država sve dok se Vojvodini ne… »

Spontani skupovi bez prijave

Večernje novosti 11.01.2016
Predlog novog zakona o javnom okupljanju usvojen na Vladi i upućen Skupštini. Demonstracije bez organizatora neće morati da se najave policiji. GRAĐANI će ubuduće moći da se spontano okupljaju na javnim mestima kako bi iskazali stav ili reakciju na… »

Vučić: Srbija radi na jačanju svojih vojnih kapaciteta »

Studio B 11.01.2016
Premijer Srbije je sa zamenikom ruskog premijera Dmitrijem Rogozinom razgovarao o ekonomiji a dvojica zvaničnika saglasna su da postoji prostor za unapređenje saradnje. Vučić je nakon razgovora sa Rogozinom rekao je tema bila i vojno-tehnička… »

Nikolić sa Rogozinom »

Studio B 11.01.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa zamenikom ruskog premijera Dmitrijem Rogozinom. Rogozin je u subotu stigao u Beogradu, gde treba da učestvuje na zasedanju srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i… »

Komentar: Vandali

Večernje novosti 11.01.2016
Ceo svet osuđuje vandalski hod džihadista Islamske države, pred kojima pada sve što ne čini njihovu veru i kulturu. Isti princip u kosovskom kalifatu, međutim, ne smeta nikome u Briselu ili Vašingtonu. ALBANCI koji su u subotu mokrili po zidovima… »

Krasnići: Popis stanovništva na severu Kosova 2016.

Alo 11.01.2016
Popis stanovništva i poljoprivrede u četiri opštine na severu Kosova biće sproveden ove godine, najavio je danas direktor Agencije za statistiku Kosova Isa Krasnići. On je rekao da će popis u Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Zubinom Potoku i… »

Koalicioni Partneri Ponovo Žestoko Zaratili: Naprednjaci, nismo vaša prikolica!

Kurir 11.01.2016
Posle Branka Ružića, i počasni predsednik SPS poručio da ne dolazi u obzir zajednička lista sa SNS. Knežević odbrusio socijalistima da im nisu ni potrebni, te da oni biraju s kim će u vlast. BEOGRAD - Branko Ružić, potpredsednik SPS, ponovo je… »

Dodik Bez Dlake Na Jeziku: Hrvatsku vode drogirani bokseri!

Kurir 11.01.2016
Taj Kotromanović je odlazeći gubitnik! Oni da nekome nešto spočitavaju? Nebitni su, kaže Milorad Dodik. BANJALUKA - Presrećan sam što je proslava Dana Republike Srpske protekla veličanstveno. Ove godine, daleko više nego prethodnih, iskazana je… »

Vikend Akcija Naprednjaka: Nagrada za bolne reforme - kalendar

Kurir 11.01.2016
Dragi Beograđani, hvala vam na razumevanju i poverenju koje ste imali za sve teške i bolne reforme koje smo započeli u 2015. godini, navodi se u kalendarima deljenim građanimia. BEOGRAD - Naprednjaci su rešili da se oduže i izvine građanima Srbije… »

Branko Ružić Za Kurir: U Srbiji je moguće da Zorica Brunclik zameni Tasovca!

Kurir 11.01.2016
Moguće je da u nekom novom mešanju karata njegovo ministarsko mesto bude na talonu. Ipak je ovo Srbija. Odgovor na pitanje da li je ona Vulinov kec iz rukava daće građani. Nadam se da je srpsko društvo na mukotrpnom putu ozdravljenja i da se građani… »