Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Majka Jelene Krsmanović neutešna: Posle ovog, kada izgubiš sve, čega da se bojiš?

Srbija danas 21.05.2016
Majka Jelene Krsmanović kaže da je sigurna da Jelenin muž Zoran nema ništa s njenim ubistvom. Zorica Krsmanović dočekala je novinare u dvorištu svoje kuće u Borči. Umornija nego ikad, s pogledom koji luta, na svaki pomen ćerke jedinice stavlja… »

Detalji nesreće kod Novog Bečeja: Dečak zaspao kraj pruge, voz ga zakačio i povredio mu glavu

Srbija danas 21.05.2016
NOVI BEČEJ- Dečak N.K. (10) koga je juče popodne udario teretni voz na pruzi Kikinda - Novi Bečej, probudio se u bolnici i prepoznao roditelje koji su došli da ga posete. -Nesreća se dogodila u petak popodne nešto pre 16 sati, kada je prugom na… »

Pas žuća čuva grob Jelene Marjanović: Majka Zorica ga stalno zatiče ispod cveća na humki

Telegraf 21.05.2016
Pas o kome priča majka Zorica se, kako kaže, pojavio posle sahrane i najčešće je na mestu Jelenine humke što ne smatra slučajnim, jer je njena mezimica volela životinje. Majka svirepo ubijene Jelene Marjanović, Zorica Krsmanović, kaže da i… »

Poginuo motociklista kod Bačinaca

Alo 21.05.2016
U selu Bačinci kod Šida danas oko 15 sati desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubilo jedno lice. Vozač motocikla Milan M.(1962.) iz Bačinaca nastradao je kada je na izlasku iz sela prešao u susednu kolovoznu traku, gde se… »

Da li se odugovlači suđenje za ubistvo Ćuruvije

Politika 21.05.2016
Advokat Ružić odbacuje tvrdnje odbrane da tužilaštvo opstruiše proces. – Franko Simatović može da odbije da svedoči ali mora da dođe u sud i to kaže. Iskusni obaveštajac Franko Simatović, bivši zamenik načelnika Resora državne… »

Krvavi pir u bioskopu!

Alo 21.05.2016
Ustaški terorista Miljenko Hrkač (30) 13. jula 1968. razneo je bioskopsku salu na početku Balkanske ulice u Beogradu. Za to je od HOP-a dobio 2.500 maraka. Bomba je eksplodirala tokom večernje predstave u gornjoj sali bioskopa „20. oktobar“. Tom… »

Zapalio se stan na petom spratu u Zemunu: Vatrogasci sprečili da dođe do havarije (foto) (video)

Telegraf 21.05.2016
Na licu mesta bila je i policija, a prema prvim informacijama, nema žrtava. Danas tokom podneva na petom spratu zgrade u Zemunu u Ulici Palmira Toljatija 17 izbio je požar koji je brzom intervencijom dve vatrogasne ekipe ugašen. Na licu mesta bila je i… »

Na Jarinju uhapšen, pa pušten novinar iz Srbije

Alo 21.05.2016
Pripadnici kosovske policije uhapsili su na prelazu Jarinje novinara Dragana Damjanovića pod izgovorom da je za njim raspisana potjernica, ali su ga nakon nekoliko časova pustili. Damjanović, koji je dugogodišnji novinar "Večernjih novosti"… »

Dve snažne eksplozije odjeknule u Beogradu

Alo 21.05.2016
Građane Beograda jutros oko 10 časova uznemirila je eksplozija, a potom je oko 13:30 odjeknula i nova snažna eksplozija. Eksplozija se čula u samom centru grada. Kompanija HIP Petrohemija saopštila je da u procesu proizvodnje danas nije bilo prekida… »

Sahrana uz zvuk sirena

Alo 21.05.2016
Cvetana Adamov (28) i Dragica Felbab (30), medicinske sestre iz Zrenjanina koje su stradale u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin – Kikinda, sahranjene su danas popodne. Dragica Felbab sahranjena je, u prisustvu nevenčanog supruga… »