Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Vadili organe bez anestezije: Jezive sudbine srpskih mučenika iz ilegalnih bolnica na Kosovu

Srbija danas 21.05.2016
Albanci zarobljenima naživo vadili organe, a za ranjene pripadnike OVK od srpskih zarobljenika uzimali krv do poslednje kapi. Mada je ljudskom umu do sada bila nepoznata metoda vađenja organa bez anestezije, u ilegalnim bolnicama na Kosovu i Metohiji to… »

Moja poslednja kafa sa Jelenom Marjanović: Evo šta je Nada Topčagić ispričala o ubijenoj pevačici

Telegraf 21.05.2016
Jelena je osoba koju bi, kako kaže folk diva, svaka kuća poželela za snaju. - Pamtiću taj 15. mart 2016. godine po Jecinoj kafi, koju smo tada poslednji put popile zajedno – kaže pevačica Nada Topčagić, bliska prijateljica ubijene pevačice… »

Tragedija u: BiH Maturantkinja preminula na maturskoj zabavi

Blic 21.05.2016
Maturantkinja iz Čapljine (BiH) preminula je sinoć na maturskoj zabavi, potvrđeno je Srni u čapljinskoj policiji. U policiji kažu da su samo dobili tu informaciju, ali da nisu izlazili na lice mesta, jer je reč o prirodnoj smrti. Maturska zabava… »

Manastiru Dečani potvrđeno vlasništvo nad zemljom Tanjug

Studio B 21.05.2016
Ustavni sud Kosova je zaključio dugogodišnji sudski spor u korist Manastira Visoki Dečani i potvrdio vlasništvo manastira nad 24 hektara zemlje koja je 16 godina bila pod sudskim sporom, navodi se u saopštenju Eparhije raško-prizrenske. U odluci… »

Oliver Dulić ispratio ujaka

Alo 21.05.2016
Ljubomir Sladojević Bata (69), koga je komšija Živko Živković (68) ubio hicima iz pištolja zbog međe, sahranjen je juče na groblju u Sopotu. Osim mnogobrojne rodbine, sahrani je prisutvovao i bivši ministar Oliver Dulić, kome je ubijeni bio… »

Nada Topčagić uverena: Jelenu nije ubio neko sa estrade, već...

Srbija danas 21.05.2016
Prošlo 50 dana posle zločina u Borči. Poznata pevačica Nada Topčagić uverena je da je ubica njene koleginice i prijateljice neki potpuni stranac i plaši se da će zbog toga ovaj zločin ostati večna misteija.. Nada, koja je sa ubijenom „zvezdom… »

Požar u Beogradu: Teško povređen muškarac

Srbija danas 21.05.2016
Jedna muška osoba, starosti od 50 godina, teško je povređena u požaru koji je izbio tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Požar je izbio u u 01.45 časova u ulici Jovana Rajića broj 5, a na lice mesta su poslate dve… »

Majku terao da skoči kroz prozor!

Alo 21.05.2016
Protiv psihijatrijskog bolesnika P. S. (32) iz Niša, koji je 19. maja nožem ubo majku O. S. u usta, policija je podnela krivičnu prijavu zbog pokušaja ubistva, dok će zbog napada na rođenu sestru odgovarati za nasilje u porodici. Krvava drama… »

„Zoran nije ubio Jelenu“

Alo 21.05.2016
„Pamtiću taj 15. mart 2016. godine po Jecinoj kafi, koju smo tada poslednji put popile zajedno. Kada biste samo znali kakvu je kafu ona kuvala! Jedna šoljica njene kafe mogla je da me podigne iz mrtvih i dobro da me rastrese!“ Ovako svoju ispovest… »

Muškarac teško povređen u požaru

Alo 21.05.2016
Muškrac od oko 50 godina, teško je povređen u požaru, koji se noćas oko 1.30 dogodio na Vračaru. Požar je zahvatio kuću od oko 60 kvadratnih metara, a na muškarca, koji je u trenutku nesreće spavao, urušio se krov, javlja RTS. Strahovalo se da… »