Hronika arhiva vesti 21.05.2016

Tuga u novom miloševu: Sahranjene tragično nastradale medicinske sestre

Kurir 21.05.2016
NOVO MILOŠEVO - Uspomene na njih živeće, sve dok i mi budemo živeli, To je opraštajući se od Cvetane Adamov (28) i Dragice Felbab (30) poručila njihova neutešna koleginica Suzana Stojkov. Profesinalne, kolegijalne, uvek nasmejane i raspoložene… »

Buduću mladu ubio bahati vozač

Alo 21.05.2016
Cvetana Adamov (28), medicinska sestra iz Zrenjanina koja je preksinoć poginula u saobraćajnoj nesreći kod Kikinde, pripremala se za svadbu, a njena koleginica Dragica Felbab (30), koja je bila u istom automobilu, iza sebe je ostavila trogodišnje… »

Saško je ubio provalnika koji mu je upao u KUĆU I ugrozio mu porodicu: Novi zakon mogao bi da ga spasi od robije!

Telegraf 21.05.2016
Iako institut samoodbrane postoji u našem zakonu, u sudskoj praksi ona se ne koristi široko, budući da je teško dokaziva. Ako se ispoštuje predlog Sindikata Zaposlenih Policije o Zakonu o zaštiti privatne svojine, oni kojima lopovi upadaju na… »

Pronađen leš muškarca!

Alo 21.05.2016
U reci Belici pronađen je leš muskarca. Leš muškarac starog 52 godina, pronađen je danas u reci Belici. Istražni organi još ne znaju identitet utopljenika, pa je naređena obdukcija kako bi se utvrdilo da li je ubijen ili je u pitanju davljenje… »

Sudar u Dunavskoj ulici! (FOTO)

Alo 21.05.2016
U Dunavskoj ulici oko 14 časova došlo je do saobraćajne nezgode. U sudaru su učestvovala dva automobila, a na sreću nije bilo žrtava. Automobil marke "golf" naglo je zakočio na putu, a u njega je udario crveni automobil marke "reno", koji je… »

Narko estrada u panici: Kod Đošinog dilera nađen spisak pevača koji se drogiraju!

Kurir 21.05.2016
Kod jednog od dvojice dilera pronađen poduži spisak poznatih sa estrade koji su naručivali po gram- dva kokaina, ima i onih koji su tražili od 50 do 70 grama. Policija zaplenila spisak „dužnika“ vodećeg dilera iz domaćih džet-set krugova, a… »

Svi scenariji mogući! Pronađeno telo muškarca u plićaku reke Belice kod Jagodine!

Srbija danas 21.05.2016
Stravičan prizor. Leš muškarac starog 52 godina, pronađen je danas u reci Belici. Istražni organi još ne znaju identitet utopljenika, pa je naređena obdukcija kako bi se utvrdilo da li je ubijen ili je u pitanju davljenje. Kako Alo! saznaje… »

Za ubistvo nevenčane supruge, dobio 15 godina zatvora

Alo 21.05.2016
Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Ljubišom Vasićem(26), koji je ubio nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23) 19. februara ove godine. Okrivljeni je, napominju naši sagovornici, „svesno i… »

„Novosti“ saznaju Za ubistvo nevenčane supruge 15 godina zatvora: Ženu „dokrajčio“ jastukom

Večernje novosti 21.05.2016
Ljubiša Vasić (26) priznao krivicu. Životnu saputnicu Zlatu Nikolić (23) surovo lišio života 19. februara. KRUŠEVAC – Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Ljubišom Vasićem(26), koji je ubio… »

Narkomani u Srbiji uskoro neće biti krivično gonjeni? Stručnjaci predlažu uvođenje zakonske razlike između njih i dilera!

Telegraf 21.05.2016
Veći deo stručne javnosti smatra da bi bilo poželjno ukinuti držanje droge za ličnu upotrebu kao krivično delo i narkomane tretirati kao bolesnike. Dok deo stručne javnosti zagovara dekriminalizaciju posedovanja droge za ličnu upotrebu, odnosno da… »