Zabava arhiva vesti 31.05.2016

Smirite se: Kako da kontrolišete bes

Mondo 31.05.2016
Normalno je da vas ponekad neko ili nešto iznervira, ali da li umete da kontrolišete svoj bes? Mnogi ne umeju, a važno je da naučimo da upravljamo ovim osećanjem. Foto: YouTube Osim što možemo da budemo neprijatni prema drugima kada se iznerviramo… »

Deca svi više zavisna od interneta, roditelji negiraju problem

Radio 021 31.05.2016
U Srbiji još uvek ne postoje zvanični podaci koji ukazuju na tačan broj zavisnika od Interneta, ali stručnjaci koji se bave ovim pitanjem upozoravaju da se taj broj među maloletnicima konstantno povećava. Iako se granica vremena provedenog na… »

deadmau5 objavio traku nakon dve godine

Mjuz news 31.05.2016
Ne računamo ono sitno po Soundcloudu. Danas je EDM jedna od najisplativijih industrija na svetu. Teška je skoro 7 milijardi. Iako je to rast od samo 12% u odnosu na 2013. godinu, očigledno je da se karte za festivale prodaju, ali i strimuju laki hitovi… »

Tužan povod za novu muziku od Feist

Mjuz news 31.05.2016
Posvestila pesmu Gordu Downiu. Poslednji album Leslie Feist izbacila je još 2011. godine. Znamo da radi na novom materijalu, a sada se konačno oglasila, povodom koji ne bi trebalo da nas raduje. Njen kolega, Gord Downie, poznat je kao pevač uspešnog… »

Kad je Zdravko bio Dravco

Mjuz news 31.05.2016
Srećan mu rođendan! Zdravko Čolić velika je zvezda jugoslovenske muzike, ali tokom sedamdesetih pokušavao je da se probije i na globalno tržište. Jedan od singlova koje je objavio pod imenom DRAVCO, zove se I'm Not a Robot Man (1978). Sećamo se… »

Venčaćete se sa pogrešnom osobom

Domino magazin 31.05.2016
Ali to i nije bitno. I pored svih napora, ljudi završe u braku sa pogrešnom osobom, tvrdi psiholog Alain de Botton. Ali to i nije bitno. Evo zašto. De Botton kaže kako su brakovi ranije nastajali iz različitih ali mnogo drugačijih razloga nego… »

Koncert Nemanje Radulovića

Mjuz news 31.05.2016
Beogradska Filharmonija najavljuje novu sezonu. Od sutra, 1. juna, u prodaju kreću karte za nove koncertne termine u narednoj sezoni Beogradske filharmonije. Uoči nastupa sa Nemanjom Radulovićem u čuvenoj Sali Čajkovski u Moskvi, Filharmonija će… »

Ruski par usvojio medveda

Domino magazin 31.05.2016
I već 23 godine žive zajedno. Ovo na slici je Stepan. Ruski medved koga su usvojili Jurij i Svetlana Panteleenko. View post on imgur.com 
Pre 23 godine, pronašli su ga u šumi. Bio je napuštena beba u lošem stanju. Odneli su ga kući i pomogli mu… »

Kako nastaju crne rupe

Domino magazin 31.05.2016
Najzad otkriveno? Izgleda da su naučnici bliže konačnom odgovoru na pitanje koje ih odavno muči – kako nastaju crne rupe? Nova teorija ukazuje da one zapravo nisu ostaci mrtvih zvezda već da se stvaraju raspadanjem oblaka gasa. Crne rupe su ogromne… »

Elton Džon se nada sastanku sa Putinom

RTV 31.05.2016
London - Slavni britanski muzičar Elton Džon rekao je da žali zbog toga što se nije sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tokom svog boravka u Moskvi, ali i da se nada da će u budućnosti ipak moći da sa njim razgovara o pravima LGBT… »