Izvor: Blic arhiva vesti 17.09.2016

Milica Dabović se oglasila na Instagramu posle hapšenja brata zbog kokaina

Blic 17.09.2016
Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Milica Dabović, oglasila se na Instagramu prvi put nakon jučerašnjeg hapšenja njenog brata Milana Dabovića sa 2,4 kilograma kokaina. Milan Dabović uhapšen je juče oko 17 sati na Brankovom mostu u… »

Obaveštenje: Komšije izvinite zbog buke, sutra se UDAJEM

Blic 17.09.2016
Buduće mlade i mladoženje često svoju inspiraciju usmere za jedan od najlepših trenutaka u životu. Organizacija i poziv gostiju su neminovni. Da novac nije presudan već dobra ideja i društvo pokazuje primer jedne Bijeljinke. Na ulazu u jednu od… »

Odloženo: Suđenje kumu Predraga Danilovića zakazano za 29. novembar

Blic 17.09.2016
Suđenje u Višem sudu u Beogradu protiv Branka Filipovića Fida, koji se tereti da je ranio nožem predsednika Košarkaškog kluba Partizan Predraga Danilovića, juče je ponovo odloženo. Kako je objašnjeno, zbog preseljenja sud, nisu se stekli uslovi… »

Nepojamna emocija: Ksenija i Veljko se vole kao u romanima

Blic 17.09.2016
Ksenija i Veljko ne prestaju da pokazuju koliko se vole na društvenim mrežama. Ovog puta Ksenija je bila ta koja je pokušala da objasni tu količinu emocija. Veljko Ražnatović i Ksenija Bujišić progovorili o svojoj ljubavi: Ignorišemo ljubomorne… »

Zabrana muzike u Cetinjskoj stupila na snagu, a kvrat je postao neprepoznatljiv

Blic 17.09.2016
Na snagu je večeras stupila Izmena i dopuna Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na 150 metara od stambenih zgrada u Cetinjskoj i Zetskoj ulici, pa je kvart noćnog provoda prosto utihnuo. Muzika je u svim objektima ugašena, a čuje se samo… »

Određen pritvor predsednicima sudova zbog korupcije

Blic 16.09.2016
Specijalni sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana dvojici predsedika sudova iz Šapca i Loznice Gojku Lazarevu i Draganu Cvetinovu, kao Draganu Radivojeviću koji su u sredu uhapšeni zbog sumnje da su primili mito i zloupotrebili službeni… »

Sasvim lično: Goran Bregović o ćerkama i o tome kako hoće da ga pamte

Blic 16.09.2016
Muziku više ne slušam. ŠTa mislite da vaš ginekolog radi kad dođe kući? Sigurno da ne nastavlja da radi. Tako i ja ne slušam muziku kod kuće. - Bez obzira što i ja i ginekolog čeprkamo po najlepšoj mogućoj stvari na svetu, ne nastavljamo da… »

Nigerska vojska usmrtila 38 ekstremista Boko Harama

Blic 17.09.2016
Vojska u Nigeru usmrtila je 38 ekstremista Boko Harama tokom operacije u provinciji Difa na jugoistoku zemlje, saopštili su danas nigerski zvaničnici. U sukobima su povređena i dvojica vojnika. Operaciju nigerske vojske podržale su vojne snage iz… »

Ruski zvaničnik:Primirje u Siriji prekršeno 199 puta

Blic 17.09.2016
Primirje u Siriji prekršeno je 199 puta otkako je stupilo na snagu pre pet dana, saopštio je danas zvaničnik ruskog Ministarstva odbrane. "SAD i takozvane umerene pobunjeničke grupe pod njihovom kontrolom nisu ispunile nijednu od obaveza preuzetih na… »

Emotivno: Kako je devojčica sa krpenom lutkom postala jedno od najpoznatijih lica danas

Blic 17.09.2016
Nema nikog u ovoj zemlji, čini se, ko ne zna ko je i šta radi doktorka Nada Macura. Lekarka u hitnoj pomoći u Beogradu, koja se svakodnevno uključuje u jutarnje programe i dnevne informativne emisije, možda je tokom pretoplih letnjih meseci… »