Izvor: Blic arhiva vesti 17.09.2016

Krvava grofica: Najbrutalniji serijski ubica u istoriji je bila žena

Blic 17.09.2016
Eržebet Batori, mađarska grofica iz 16. veka, zapamćena je u istoriji kao najizopačeniji serijski ubica i pripisuje joj se da je tokom života ubila čak 650 osoba, najviše devojaka i sluga. Pre malo više od četiri veka, u avgustu 1614. godine… »

Kijev predao Holandiji pronađena umetnička dela

Blic 17.09.2016
Kijev je danas Holandiji predao pet remek-dela koja su ukradena iz muzeja "Vestfriz" u Hornu zapadno od Amsterdama 2005. godine, a pronađena su početkom godine u Ukrajini. Slike, koje su deo grupe od 24 rada procenjena na deset miliona evra nakon što… »

Velika akcija niške policije: Pronađeno sedam kilograma marihuane, troje uhapšenih

Blic 16.09.2016
Niška policija u tri odvojene akcije zaplenila je skoro sedam kilograma marihuane u sirovom stanju. Uhapšena su dva muškarca koji se sumnjiče za posedovanje i proizvodnju droge, dok je protiv trećeg podneta krivična prijava u redovnom postupku. Zbog… »

Procvetale jabuke kraj Morave, voćari kažu da je to loš znak

Blic 17.09.2016
U voćnjacima kraj Velike Morave, u Pomoravlju kod Jagodine, procvetale su jabuke. Meke belo-roze latice, uz zrele plodove u ovo vreme, najavljuju oštru i dugu zimu, veruju voćari i stariji stanovnici ovog dela Srbije.… »

Novi Zeland: Policija traga za lopovom koji krade kuniće

Blic 17.09.2016
Novozelandska policija u potrazi je za lopovom koji krade kuniće iz kaveza u dvorištima u predgrađima Oklanda, najvećeg grada te države. Hina prenosi da je policija krajem protekle nedelje saopštila da je lopov, kojeg su snimile kamere, ukrao 15… »

Slatke muke mladog tate: Zašto bismo spavali, ćero?

Blic 17.09.2016
Nikola Rokvić uživa u roditeljstvu. u stvari, zavisi od tempa koji mu zadaje njegova ćerkica Leona. Nikola uživa u slatkim mukama, a o tome svakodnevno obaveštava pratioce na društvenim mrežama. Pogledajte na Instagram-u Nikola je prošle noći… »

Sanja Kužet otkrila pol bebe!

Blic 17.09.2016
Atraktivna voditeljka Granda Sanja Kužet u petom je mesecu trudnoće i na neko vreme se povukla sa malih ekrana. Ona očekuje prvo dete sa dugogodišnjim partnerom Nemanjom Živojinovićem. Budući roditelji su nedavno saznali i pol deteta, piše magazin… »

Iranski vojnik ubio trojicu kolega, pa sebe

Blic 17.09.2016
Iranska poluzvanična novinska agencija ILNA javlja da je jedan vojnik ubio trojicu drugih vojnika, a zatim je izvršio samoubistvo na jugu Irana. Fatah Mohamadi, zamenik guvernera južnog grada Jasudž, rekao je da se pucnjava dogodila juče u popravnoj… »

Katarina Grujić: Kod mene može i ljubav i karijera

Blic 16.09.2016
Pevačica Katarina Grujić se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojim dečkom Nemanjom Buhom. Zbog toga se sve češće mogu pročitati zamerke njenih fanova da je možda zapostavila karijeru zbog ljubavi. - Ne smatram da sam karijeru… »

Roditelji Madžgalju sagradili večnu kuću

Blic 17.09.2016
Kako će se uskoro navršti pola godine od smrti glumca Marinka Madžgalja, njegova porodica odlučila je da upotpuni njegovo grobno mesto. Jedinstveni spomenik od crnog granita postavljen je juče na bežanijskom groblju, a na njemu je Marinkova slika… »