Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Jumko proslavio 56. godišnjicu, Vučiću zahvalnica

OK radio 17.09.2016
Prigodnom svečanošću kompanija ,,Jumko" iz Vranja obeležila je značajnu godišnjicu - 56. godina rada i postojanja. O istorijatu kompanije, rezultatima i planovima govorili su generalni direktor Branislav Trajković i predsednik Nadzornog odbora… »

„Auto šou“ sutra u Nišu

Jugmedia 17.09.2016
NIŠ – Na parkingu ispred Elektronske industrije sutra, 18. septembra, biće organizovana izložba oldtajmera i modifikovanih automobila „Auto šou“. Izložba će okupiti više od stotinu izlagača iz Srbije i inostranstva, a oni će svoje… »

“Pižonova kuhinja” uskoro na jezeru u Šumaricama

Ritam grada Kg 17.09.2016
U čast nedavno preminulog Vladimira Veljkovića Pižona udruženje “Kaldrmaš” 2. oktobra na jezeru u Šumaricama organizuje kulinarsko humanitarnu manifestaciju “Pižonova kuhinja”. “Uz tetovaže i pirsnige Pižon je voleo da nas obraduje… »

Uspela aukcija Rotarakt kluba – “Svetozar” dobija igralište

Ritam grada Kg 17.09.2016
Dvorište i tereni OŠ “Svetozar Marković” biće uređeni zahvaljujući akciji koju je pokrenuo Rotarakt klub Kragujevac, u saradnji sa matičnim Rotari klubom i partnerima. Kao deo akcije čiji je cilj da se za taj posao prikupi novac sinoć je u… »

Jovan Maljoković na saborskim danima u Tršiću

Blic 17.09.2016
Saksofonista Jovan Maljoković i njegov "Balkan salsa bend", priredili su večeras koncert u Vukovom domu kulture u sklopu saborskih dana koji se završavaju sutra u Tršiću. Publika je mogla da čuje repertoar sastavljen od svetskih džez i pop… »

Partibrejkersi održali koncert pred prepunom Banovinom

Jugmedia 17.09.2016
NIŠ – Niška publika još jednom je imala priliku da uživa u dvoipočasovnoj svirci Legendarne rok grupe Partibrejkers, koja je sinoćnim koncertom i zvanično završila ovogodišnju letnju turneju. Frontmen “Partibrejkersa”, legendarni Cane, bio… »

Vasić: Zahvaljujem se Vladi u ime svih Piroćanaca

Pirotske vesti 17.09.2016
Nakon informacije da je država Zaključkom Vlade RS, konvertovala svoj dug u vlasnički kapital Tigra a.d., gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić izrazio je svoje zadovoljstvo i zahvalnost Vladi zbog ovakve odluke, u izjavi Pirotskim vestima… »

Odbor: Policija privela aktivistu zbog albanske zastave

Jug press 17.09.2016
BUJANOVAC Odbor za ljudska prava iz Bujanovca oštro osuđuje ” proizvoljno” privođenje i privremeno zadržavanje u Policijskoj stanici u Preševu svog aktiviste Enkelja Redžepija od strane pripadnika MUP-Republike Srbije – Policijske stanice… »

Novcem iz budžeta uredjuju crkveno dvorište

Jug press 17.09.2016
VLASOTINCE Iz budžeta opštine Vlasotince izdvojeno je 130.000 dinara za ogradu, kapiju, uređenje staza i parohijskog doma u crkvi Uspenja presvete Bogorodice u seli Konopnica. “Od 2013. krenuli smo sa velikom obnovom crkve. Urađene su prilazne… »

Ivanić: Odluka Ustavnog suda BiH će dodatno pogoršati situaciju

Srbija danas 17.09.2016
Član Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Mladen Ivanić izjavio je da će današnja odluka Ustavnog suda BiH da ne prihvati apelaciju Narodne skupštine RS dodatno pogoršati prilike u BiH, kao i da će biti potrebno mnogo razuma da se ne… »