Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Novi putevi za četiri opštine

Večernje novosti 17.09.2016
Žagubica, Kučevo, Golubac i Petrovac na Mlavi, za obimne radove dobile 8,7 miliona dinara. Novac će iskoristiti za izradu projekata za postavljanje komunalne infrastrukture. ČETIRI opštine sa područja Braničevskog okruga, od Ministarstva privrede… »

Otkrivamo za vas: Zašto su pomereni kiosci iz pešačke zone!

iKragujevac 17.09.2016
Nakon sudskog spora koji je trajao devet godina, Milorad Božović, vlasnik kragujevačkog hotela “Kragujevac” u centru grada, dokazao je da je kupivši ceo hotel za oko million evra, kupio i terasu tog hotela. Tako je postigao i da budu uklonjeni… »

Koncert hora “Sveti Jovan Zlatousti”

Pirotske vesti 17.09.2016
U četvrtak će u Domu kulture u Pirotu biti održan koncert hora “Sveti Jovan Zlatousti”. Koncert, koji počinje u19:30 sati će biti celovečernji a hor će izvoditi i svetovne i duhovne kompozicije. Foto Tanjica Perović Registracija na rate bez… »

Bravo " Bejbi-bum " u Kragujevcu!

iKragujevac 17.09.2016
I danas vam donosimo najlepše vesti iz kragujevačkog porodilišta. U proteklih 24h rođeno je ukupno 15beba, 4 dečaka i 11 devojčica. Naš portal čestita srećnim roditeljima.… »

Duhovita bosanka ostavila cedulju i poklon za sve: Komšije, izvinite zbog buke, morala sam (foto)

Srbija danas 17.09.2016
Komšije se ipak obradovale. Devojačko veče je najlepši provod u životu svake devojke. Međutim, često se desi da ne gledaju svi blagonaklono na taj provod, pogotovo komšije kojima smeta buka do duboko u noć. Jedna buduća mlada iz Bijeljine… »

Zbog radova, veći deo naselja bez struje u ponedeljak

iKragujevac 17.09.2016
Najava isključenja električne energije za ponedeljak 19.09.2016. -Zbog seče rastinja u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Korićani 3. -Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od… »

„Dobra žena“ Mirjane Karanović oduševila leskovačku publiku

Jugmedia 17.09.2016
LESKOVAC – Film „Dobra žena“, rediteljski prvenac glumice Mirjane Karanović, napunio je sinoć salu Narodnog pozorišta u Leskovcu i publiku digao na noge, koja je aplauzima dočekala i ispratila obraćanje i poklon ove dive srpskog glumišta… »

O transplataciji organa u Leskovcu

Jugmedia 17.09.2016
LESKOVAC – U organizaciji Srpskog lekarskog društva i Službe nefrologije Opšte bolnice Leskovac juče je u Narodnom pozorištu u Leskovcu održana Nefrološka sekcija, na kojoj je glavna tema bila transplantacija organa. „Opšta bolnica Leskovac se… »

Popravili toalet u školi, plafon se ruši

Večernje novosti 17.09.2016
Delimično poboljšani uslovi u Osnovnoj školi u Vučiniću kod Novog Pazara. NOVI PAZAR - Posle tekstova u "Novostima" o teškim uslovima u kojima rade učiteljica Ružica Mijailović i đaci osnovne škole u Vučiniću kod Novog Pazara, sagrađenoj od… »

Jagodina: Počinje nastava na Pedagoškom fakultetu

Kurir 17.09.2016
JAGODINA - Nastava na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini, počinje u ponedeljak, 19. septembra, 11 dana pre uobičajanog datuma. Nastava će početi svečanim uručenjem indeksa, a na prvu godinu na tri studijska programa upisalo se 210 studenata od… »