Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Užas! Srpski i makedonski turisti u opasnosti: Omiljeno letovalište Srba pliva u fekalijama (foto/video)

Srbija danas 17.09.2016
Fekalije svuda po ulicama. U grčkom mestu Dionisos Bič, poznatom letovalištu gde često letuju srpski i makedonski turisti, izlile su se septičke jame. Prema izjavi očevidaca, fekalije su se razlile po ulicama ovog mesta. Zbog izliva fekalija… »

Bravo: Bračni par iz Kragujevca deo novca od svabde poklonio napuštenim psima!(foto)

iKragujevac 17.09.2016
Ivana i Vlada iz Kragujevca su ovih dana najpopularniji mladi bračni par. I to sa razlogom! Naime, došli su na sjajnu ideju i to zahvaljujući neverovatnoj ljubavi prema životinjama! – Došli su na sjajnu ideju. Članice našeg udruženja „Crvena… »

Bizarne nesreće mladih koje donosi napredna tehnologija - Tinejdžerka pozira za sliku i pada sa terase (video)

iKragujevac 17.09.2016
Tragične sudbine mladih koji su svoj život podredili tehnologiji su u stalnom porastu! Šesnaestogodišnja tinejdžerka prošle nedelje pala je sa terase na drugom spratu u Kraljevu dok se nameštala da je prijatelj snimi mobilnim telefonom. Pre dva… »

Sabor smeha trese Šabac

Večernje novosti 17.09.2016
Velikim karnevalom večeras se završava praznik humora i satire. Nišlija Saša Dimitrijević, nagrađen je za najbolju karikaturu. TRG u Šapcu juče je bio tesan da primi sve one koji su želeli da pogledaju svečano otvaranje 48. "Čivijade"… »

Funkcioneri bivše vlasti na Birou za zapošljavanje!

OK radio 17.09.2016
Funkcionerima prethodne gradske vlasti u Vranju, koji su nakon formiranja nove većine ostali bez radnih mesta, 14. septembra je istekao rok u kojem su mogli da primaju funkcionerski dodatak. Ova pogodnost se, prema Zakonu o u državnim organima odnosi na… »

28 stanova za socijalno ugrožena lica

OK radio 17.09.2016
Gradsko veće grada Vranja, na sednici u petak, donelo je odluku o formiranju Komisije za dodelu stanova socijalno ugroženim i porodicama ratnih vojnih invalida, saopštio je zamenik gradonačelnika Igor Andonov. Biće dodeljeno 28 stanova u Vranjskoj… »

Truba svirala za defibrilator

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Užice - Majstor trube Dejan Petrović uručio je u petak lekarima Zdravstvenog centra u Užicu defibrilator. Naslednik najpoznatijeg srpskog trubača Miće Petrovića, održao je sredinom aprila humanitarni koncert sa svojim "Big bendom" u Gradskom… »

Kg obaveštenje: Planirana isključenja vode za ponedeljak

iKragujevac 17.09.2016
Zbog radova, u ponedeljak 19.09.2016., doći če do isključenja vode potrošačima u sledećim ulicama: Zbog priključenja objekta na vodovodnu liniju, u ponedeljak 19.septembra 2016 godine, od 10:00 do 14:00 časova, bez vode će ostati potrošači u… »

NBS: Osuguravajuće kuće u Srbiji položile stres-test

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Sektor osiguranja u Srbiji bi i u slučaju realizacije ekstremnih i malo verovatnih šokova, ostao stabilan, visoko kapitalizovan i ne bi bila ugrožena adekvatnost kapitala, pokazao je prvi stres-test sektora osuguranja u 2016. godini koji je sprovela… »

Sutra Užički viteški dan

Glas Zapadne Srbije 17.09.2016
Užice - Užički viteški dan, biće održana sutra na prostoru pored Bele crkve u Karanu, gde će publika imati priliku da vidi kako je izgledao srpski vitez iz srednjeg veka, kako je bio obučen i kako se borio. Manifestacija koja je prethodila ovom… »