Regioni arhiva vesti 17.09.2016

Koalicija na nogama, SNS i SPS izgladile nesporazum

Jugmedia 17.09.2016
LESKOVAC – Ako je i bilo sumnji u mogući „pad vlade“ u Leskovcu, one su danas raspršene kada su se gradski i ujedno čelnici SNS i SPS više nego upadljivo zajedno pojavili na nacionalnoj i međunarodnoj izložbi pasa. Dalja pitanja o krizi, koja… »

Žitelji ne daju vodovod

Večernje novosti 17.09.2016
Meštani Lipara sprečili da mreža pređe u nadležnost komunalaca u Kuli. Mesna zajednica kao distributer "prkosi" dvostruko jeftinijom cenom vode. MEŠTANI Lipara ne dozvoljavaju da seoski vodovod bude predat na korišćenje i održavanje Javnom… »

Stres, ubistva, pljačke..sve to vodi sve češćim samoubistvima policajaca! Tragedije brojne u Kragujevcu!

iKragujevac 17.09.2016
Pripadnici policije sve se češće odlučuju na samoubistvo. Više od sto radnika MUP Srbije u poslednjoj deceniji izvršilo samoubistvo. Tragična smrt policajca koji je pre tri nedelje sebi oduzeo život, ispalivši smrtonosni hitac iz službenog… »

South winer show: Takimičenje 450 pasa iz zemlje i inostranstva

Jugmedia 17.09.2016
LESKOVAC – Počelo je nacionalno i internacionalno takmičenje za najlepše pse, pristiglih u Leskovac iz Srbije, zemalja iz okruženja, ali i iz Francuske, Poljske, Ukrajine, Rusije i Grčke. U parku pored fudbalskog stadiona „Dubočica“ danas je… »

Izvoz zaokružen na 50 miliona dolara!

iKragujevac 17.09.2016
Delegacija poslovodstva Zastave oružje danas se vraća iz dvonedeljne posete Americi, gde su sa tamošnjim poslovnim partnerima, među kojima je vodeći kompanija Century arms, definitivno ugovorili poslovne aranžmane za narednu godinu. Zastavina… »

Sve veći broj muslimanki nosi hidžab! U našem gradu to izgleda ovako: (foto)

iKragujevac 17.09.2016
Sve veći broj muslimanki , posebno mlađih od 18 godina, odlučuje se da nosi hidžab, odeću koja u islamu predstavlja štit čednosti. Hidžab podrazumeva širu, komotnu dugu odeću i maramu koja pokriva kosu i uši, dok lice ostaje otkriveno. -… »

LIFFE Film „S one strane“ dobitnik gran-pri „Živojin Žika Pavlović“

Jugmedia 17.09.2016
LESKOVAC – Žiri devetog po redu Festivala filmske režije LIFFE u Leskovcu doneo je jednoglasnu odluku da hrvatskom reditelju Zrinku Ogresti dodeli gran-pri „Živojin Žika Pavlović“ za režiju filma „S one strane“, saopšteno je danas… »

Ministar Lončar otvorio Urgentni centar u Loznici

Blic 17.09.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar prisustvovao je danas otvaranju službe urgentnog prijema i zbrinjavanja pacijenata u lozničkoj Opštoj bolnici. Poslednjih nekoliko meseci u suterenu hirurškog bloka adaptiran je i opremljen prostor za ovu namenu… »

Udario u banderu i stradao

Radio sto plus 17.09.2016
Novopazarac Zijad Kolašinac (31) podlegao je povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći, kada je rano jutros izgubio kontrolu nad automobilom marke “ford eskort” i udario u banderu. Nesreća se desila u Ulici Save Kovačevića, a pored… »

Kostić: SANU od danas stanuje i u Nišu

OK radio 17.09.2016
Centar za naučnoistraživački rad, ogranak Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) i niškog Univerziteta u kojem će delovati pet akademija sa jugoistoka Srbije, svečano je danas otvoren u Nišu. Predsednik SANU, akademik Vladimir Kostić poručio… »