Izvor: Danas arhiva vesti 29.09.2016

Izostao referendum u DS

Danas 29.09.2016
U Pajtićevom taboru smatraju da je bio ucenjen i da je zbog toga odustao od pitanja. Registrovani članovi Demokratske stranke nisu se na stranačkim izborima 24. septembra izjašnjavali o četiri pitanja koje je najavio prethodni predsednik demokrata… »

Otvoren Green fest volonterski program

Danas 29.09.2016
“Green fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film, ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. novembra u Domu… »

Albanci sa juga u Siriji pod zastavom ISIS-a

Danas 29.09.2016
* Albanci ne odlaze u grupama. Najčešće je reč o dva, ili maksimalno tri lica * Musliju: Ekonomski preporod smanjuje verske manipulacije. Nemalo sam bio iznenađen kada na prazničnoj trpezi za Kurban Bajram nije bilo dvoje mojih bliskih rođaka. Bio… »

Udruženo za aerodrom

Danas 29.09.2016
Aerodrom Ponikve jedan je od najznačajnijih infrastrukturnih projekata Zapadne Srbije, koji se nalazi na oko 18 km severozapadno od Užica. Ambicija Opštine Čajetina jeste da Ponikve postanu civilna vazdušna luka i za veće letelice, jer za to postoji… »

Zdravi izbori za zdravo srce

Danas 29.09.2016
Od bolesti srca i krvnih sudova tokom 2014. u Srbiji je umrlo oko 54.000 osoba. Kardiovaskularne bolesti (KVB) su odgovorne za skoro polovinu smrtnih slučajeva od hroničnih nezaraznih bolesti, što ih čini svetskim ubicom broj jedan, sa 17,5 miliona… »

Istorijsko nasleđe i turistički potencijali Srbije u Britaniji

Danas 29.09.2016
Pod kupolama dvorane Olympia, u londonskom kvartu Kensington, posetioci jednog od najznačajnijih sajmova marketinških tehnologija u Evropi - “Technology for marketing” danas biće u prilici da “prošetaju” kroz manastir Manasiju, dožive njenu… »

Irska (5): Srdačni, nasmejani, dobronamerni ljudi

Danas 29.09.2016
Stižemo u Killiney. Opet voz i tri stanice i konačno stižemo u Bray. Pešaka do hotela Martello, irsko pivo, Toni dolazi po nas i idemo u zajednički apartman. Peglamo, spremamo se i pravo u najstariji hotel Esplanadu na žurku. Četiri generacije… »

Testirali smo: Infiniti Q50 2.2d

Danas 29.09.2016
Ako vam BMW nije bio dovoljno sportski podešen, pred vama je ostvarenje vaših snova: limuzina Made in Japan. Tekst i foto: Aleksandar Todorović, urednik Najboljiauto.com i testoviautomobila.rs Infiniti je Nissanovo premijum odeljenje. Kada su sportski… »

Svaka krpa nađe zakrpu

Danas 29.09.2016
Da li se sećate svoje prve simpatije? Onog neobjašnjivog osećaja da vam se neko sviđa? Već u vrtiću, većina je osetila ujed i značaj prve simpatije. Tada nismo analizirali zašto nam se ta osoba sviđa, vodili smo se osećajem da to prija ili da… »

Uvertira u nove indonežanske investicije u Srbiji

Danas 29.09.2016
U sastavu Salim grupe posluje više od 30 kompanija i to ne samo iz oblasti prehrambene industrije, već i iz sektora hotelske industrije, nekretnina, bankarstva, a odnedavno i telekomunikacija. Otvaranje prve fabrike u Evropi za proizvodnju… »