Izvor: Blic arhiva vesti 19.11.2016

Rimokatolička crkva dobila 17 novih kardinala

Blic 19.11.2016
Rimokatolička crkva dobila je danas 17 novih kardinala na zasedanju kardinalskog veća pod predsedvanjem pape Franje. #PopeFrancis and #BenedictXVI with the new cardinals in the chapel of Mater Ecclesiae pic.twitter.com/GfC10FVKvg— Pope news… »

Grčka: Poslanik neonacističke stranke "Zlatne zore" u bolnici posle napada

Blic 19.11.2016
Poslanik grčke neonacističke stranke "Zlatna zora" Jorgos Germenis prebačen je danas u bolnicu pošto su ga nepoznate osobe napale u Atini, saopštili su izvori bliski policiji. Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο… »

UNICEF: 385 miliona dece širom sveta živi u ekstremnom siromaštvu, u Srbiji pogođene porodice sa više od dvoje dece

Blic 19.11.2016
Prava miliona dece krše se svakoga dana, oko 385 miliona dece širom sveta živi u ekstremnom siromaštvu, a u Srbiji su siromaštvom najviše pogođena deca i porodice sa više od dvoje dece, saopštio je danas Fond UN za decu (UNICEF) povodom… »

Ovo: je Srđan Gojković Gile rekao o Željkovoj obradi pesme "Električnog orgazma"

Blic 19.11.2016
Pošto je Željko Joksimović obradio pesmu "Električnog orgazma" "Ja sam težak kao konj", rokeri su digli svoj glas. Ipak, autor pesme, Srđan Gojković Gile razgovarao je sa Joksimovićem još dok je novi aranžman ove pesme bio u izradi. Na pitanje… »

Napad dronom: Ubijen jedan od vođa ISIS-a

Blic 19.11.2016
U napadu američkom bespilotnom letelicom na istoku Avganistana ubijen je jedan od vođa "Islamske države", javila je lokalna novinska agencija Kama. Pozivajući se na avganistanske zvaničnike bezbednosti, agencija navodi da je lokalni vođa "Islamske… »

U: njega je bila zaljubljena Lidija Vukićević!

Blic 19.11.2016
Glumica Lidija Vukićević otkrila je u ko je njena tiha patnja, ali i muškarac njenog života. – Ima snagu muškarca i snagu ličnosti. Alen je imao nešto žestoko u sebi. On me je opčinio svim – rekla je Lidija Vukićević za T Now, koja je… »

Noć u Beogradu: Muškarac povređen rano jutros u udesu

Blic 19.11.2016
Jedna osoba povređena je rano jutros u saobraćajnoj nesreći u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, rekla je Tanjugu portoparol Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac (31) zadobio je povredu grudnog koša i leđa u nesreći, koja se dogodila u 05.24… »

Spusti se na zemlju, pol: Lenonovo pismo Makartniju prodato za 30.000 dolara

Blic 19.11.2016
Pismo koje je Džon Lenon poslao Polu Makartniju i njegovoj supruzi Lindi neposredno posle raspada Bitlsa prodato je na aukciji u Bostonu za skoro 30.000 dolara. Pismo je napisano 1971. godine i u njemu Lenon ljutito odgovara na kritike koje mu je… »

"Blic" na generalnoj probi: Evo šta je Brega poručio pred koncert u Areni

Blic 18.11.2016
Dugonajavljivani muzički spektakl u Kombank areni, na kojoj će se posetioci provoditi s Bregom, Tifom i Alenom, uz najveće, nezaboravne hitove "Bijelog dugmeta", počinje u subotu u 20.30. A već sledeće večeri zakazano je drugo druženje, a karte za… »

Bazen, bilijar i krznene stolice: Mile Kitić i Marta Savić se baškare u luksuzu!

Blic 19.11.2016
Poznati estradni par Mile Kitić i Marta Savić ovih dana ne skidaju osmeh sa lica zbog uspeha njihove ćerke Elene, a mi vam otkrivamo i kako izgleda porodični dom gde je odrasla buduća muzička zvezda. Kada smo pre nekoliko godina posetili Miletov i… »