Izvor: Kurir arhiva vesti 28.11.2016

(Video) Ovo niko nije očekivao: Anabela i Gagi Đogani ponovo zajedno!

Kurir 28.11.2016
Anabela Atijas i Gagi Đogani dugo su punili novinske stupce zbog razvoda, zatim skandala koji su pratili densera zbog nasilja u porodici i sukoba sa bratom Đoletom. Međutim, sada je došao red na lepe vesti. Naime, oni će ponovo nastupati zajedno. Za… »

On je i dalje voli: 3 znaka da vaš dragi i dalje pati za bivšom

Kurir 28.11.2016
Niste sigurni da je vaš dečko preboleo bivšu? Ovi znaci će vam otkriti na čemu ste... Ovo su 3 stvari na koje treba da obratite pažnju u odnosu sa partnerom. Posebno ako je vaš dragi nedavno izašao iz duge ili ozbiljne veze i sumjate da mu se… »

Mirka, pa šta bi? Glumica se dobro izblamirala u kvizu Ja volim Srbiju! Evo koji odgovor nije znala!

Kurir 28.11.2016
Mirka Vasiljević učestvovala je u kvizu "Ja volim Srbiju", a ako je suditi po tome koliko se izblamirala možda bi bilo bolje da je taj dan ostala kod kuće. Učesnici su igrali igru u kojoj je potrebno da se pogodi ko je zagonetna ličnost. Glumac Nele… »

Sve smo teži i deblji - rešenje leži u fizičkoj aktivnosti

Kurir 28.11.2016
Svetska istraživanja pokazuju da je stanovništvo na globalnom nivou sve gojaznije iz godine u godinu. Nedavno su u Lancet-u, jednom od najkredibilnijih medicinskih žurnala, objavljeni rezultati studije koja je pratila indeks telesne mase (BMI) u 186… »

Naxi radio proslavio 22. rođendan uz najveće muzičke zvezde

Kurir 28.11.2016
Gala proslavom za više od 700 zvanica najslušanija beogradska radio stanica „Naxi radio“ proslavila je 22. rođendan u jedinstvenom prostoru „Stadion Hall“ u okviru “Stadion Shopping Center”. Brojne regionalne muzičke, filmske, sportske i… »

Skandal u Snajkama Mladen gušio Teodoru: Jedva ga odvojili od nje, pa ga kaznili sa 1.000 evra

Kurir 28.11.2016
U Snajkama je Mladen Vuletić gušio Teodoru Radoičić, ali iako je demantovao da je između njih došlo do namernog fizičkog kontakta, produkcija je bila neumoljiva, i Mladena kaznila sa 1.000 evra. Kada je Mladen saznao da će ga produkcija kazniti… »

Zaplenjen zubotehnički materijal na Batrovcima

Kurir 28.11.2016
Carinici su 27. novembra 2016. godine na graničnom prelazu Batrovci prilikom ulazne kontrole zaplenili zubotehnički materijal čija je vrednost preko pola miliona dinara. Trideset kutija keramičkih blokova koji se koriste u zubnoj protetici pronađeno… »

Talija - 8 minuta o ljubavi: Da li smo ove godine bili bolji nego prošle?

Kurir 28.11.2016
U decembru razmišljamo kako smo proveli ovu godinu, da li smo nešto postigli ili smo se zaustavili u vremenu. Talija se, kao i svakog ponedeljka, bavi talentima i dostignućima u godini, ili životu generalno. I ove nedelje Coca-Cola je pripremila… »

(Foto) Nina Radulović prekinula tišinu: Evo šta je rekla nakon razvoda od Branislava Lečića

Kurir 28.11.2016
Razvod Nine Radulović i njenog 31 godinu starijeg supruga Branisalava Lečića glavna je tema, a par je sporazumno odlučio da stave tački na njihovu zajednicu. Voditeljka se oglasila po prvi put nakon rastanka od partnera i priznala da je srećna… »

Instagram uveo promene: Mnogima se ovo neće svideti!

Kurir 28.11.2016
Ako vaš prijatelj napravi skrinšot, odnoso slika ekran sa porukom koja nestaje kad se pročita, dobićete obaveštenje o tome. Ovu opciju ima i Snepčet, ali deo ljudi se naljutio jer misle da se odnosi na svaku fotografiju. Instagram je u nizu promena… »