Izvor: Kurir arhiva vesti 28.11.2016

Lopovi se nameračili na lepu Lukić: Pevačica ponovo pokradena?

Kurir 28.11.2016
Kraljica narodne muzike Lepa Lukić nedavno je pokradena, kada su lopovi upali u njen stan dok je ona spavala. Lepa se ponovo našla u nezgodnoj situaciji, kada su joj nestali jakna i mobilni telefon, na snimanju jedne emisije. Pevačica je pomislila da… »

Vulin: Vojska i policija uspešeno čuva granice Srbije, odvraćeno 15.000 migranata

Kurir 28.11.2016
PREŠEVO - Bez obzira na to da li će se održati sporazum između Evroske unije i Turske, združene snage srpske vojske i policije u stanju su da sačuvaju granice naše zemlje, poručio je večeras ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna… »

Nema lepšeg, ali šta vredi: Navali narode, Prijepoljci poklanjaju placeve da spasu selo od nestanka!

Kurir 28.11.2016
PRIJEPOLJE - U Gornjim Goračićima kod Prijepolja meštani pokušavaju da spasu selo od nestanka tako što nude besplatne placeve. Ristan Savković koji ima dve godine jedino je dete u Gornjim Goračićima kod Prijepolja gde je ne tako davno u klupama… »

Bruka! Bivši šef države vređa Tadić: Nikolić svakog dana sramoti Srbiju?!

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Ako Srbija još jednom dobije Nikolića za predsednika, to će biti istorijska sramota. SDS i ja lično smo spremni da uradimo sve da dođe do promene na toj poziciji koja bi značila i pad Vučićeve vlade - kazao je bivši šef države i… »

Goca Lazarević napala Mirku Vasiljević: Đubre jedno! A evo šta se onda desilo...

Kurir 28.11.2016
Pevačica Goca Lazarević u kvizu "Ja volim Srbiju" izvređala je glumicu Mirku Vasiljević. Naime, tokom jedne igre pevačici je eksplodirao "poklon" u krilu, a za sve to je optužila mladu glumicu. Mirka je u sekundi odgovorila na pitanje ko je selektor… »

Stop nasilju! Užasna ispovest hajrije Ramadani: Muž mi je nogu slomio dok sam dojila sina!

Kurir 28.11.2016
Maltretirao me je 26 godina. Prve batine sam dobila u trudnoći. Kao da to nije bilo dovoljno, na kraju je prodao kuću, za koju još plaćam kredit, i izbacio mene i dete na ulicu. „Ležala sam na podu, a muž mi je kolenom pritiskao vrat da me drži… »

Janukovič optužen za izdaju države: Državni tužilac lično objavio optužbe

Kurir 28.11.2016
Državni tužilac Ukrajine Jurij Lucenko optužio je bivšeg predsednika zemlje Viktora Janukoviča za izdaju države. „Uzimajući u obzir da se Janukovič nalazi izvan Ukrajine i da se faktički krije od policije, sadržaj optužbe je objavljen… »

(Jelovnik) uzdržite se od hrane i pročistite telo i dušu Evo šta možete da jedete za vreme posta

Kurir 28.11.2016
Post na vodi je najstroža vrsta posta. U toku dugog božićnog posta, tokom kojeg se ne jedu meso, beli mrs,kao ni jaja, sredom i petkom se posti isključivo na vodi. Drugim danima su dozvoljeni vino i ulje. Neki vernici se generalno pridržavaju ovog… »

Danijela, princeza guče: Rusi snimili film o nebičnoj devojci sa trubom

Kurir 28.11.2016
Ruska televizija "Raša tudej" snimila je dokumentarni film o Danijeli Veselinović, članici orkestra Danijela. "Novac nije bitan: Učesnica ansambla "Danijela" jedva je uspela da zaradi za narednu školsku godinu. Ali to je nije uznemirilo - jer su… »

(Video) Orgazam ili mučenje? Stenjala je u vozu i ostavila ostale putnike u šoku!

Kurir 28.11.2016
Snimak koji dolazi iy dalekog Japana se poput zaraze proširio društvenim mrežama, a kad ga budete videli uopšte nećete biti iznenađeni zašto je tako. Putnici u vozu su ostali potpuno zbunjeni ženom koja je stenjala i uzdisala dok se neobično… »