Izvor: Kurir arhiva vesti 28.11.2016

Tamara Đurić divljala na aerodromu: Istina je, napravila sam scenu! Evo zbog čega...

Kurir 28.11.2016
Starleta i novopečena pevačica Tamara Đurić nedavno sen ašla u središtu incidenta kada je zbog nje nastala opšta tuča u jednom poznatom prestoničkom klubu, a sada ju je zadesila još jedna nevolja. Ovog puta, Tamara se nije pojavila na vreme na… »

Sam sebe uzdiže na nebesa: U privatnom hramu Porošenka pronašli fresku sa njegovim likom

Kurir 28.11.2016
Ukrajinski novinar i volonter Jurij Kasjanov obratio se predsedniku zemlje Petru Porošenku, zatraživši od njega odgovore na niz nezgodnih pitanja. Kada će se završiti rat u Donbasu, zašto predsednik, kao što je ranije obećao, nije prodao svoje… »

(Foto) neprepoznatljiva: Pevačica se nakon porođaja potpuno promenila!

Kurir 28.11.2016
Ivana Pavković i Petar Mitić nedavno su postali roditelji malog Vujadina, a pevačica je prilikom prvog pojavljivanja iznenadila sve. Naime, kako naredni period neće nastupati zbog roditeljstva, Ivana je odlučila da ne zapostavi sebe nego da potpuno… »

(Video) Oživela priča o srpskoj pećini Samar Tu je Milutin zazidan samovao 464 dana sa psom i mačkom

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Posle više decenija skoro potpunog zaborava, pećina Samar kraj svrljiškog sela Kopajkošara proteklih godina ponovo je "oživela" i iz dana u dan posećuje je sve veći broj ljudi, uglavnom planinara i zaljubljenika u prirodu. Samar je… »

U Srbiji ima više od 700.000 osoba sa invaliditetom

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - U Srbiji ima više od 700.000 invalida koji se svakodnevno suočavaju sa različitim medicinskim i psihosocijalnim problemima, izjavila je danas psiholog iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju i ortopedsku protetiku u Beogradu Ljiljana… »

Previše vređao novoizabranog predsednika: Trampova savetnica protiv Romnija kao državnog sekretara

Kurir 28.11.2016
Pristalice novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa osećale bi se izdano ukoliko bi on postavio guvernera Masačusetsa Mita Romnija za američkog državnog sekretara, ocenila je u nedelju Trampova savetnica Kelijen Konvej. Konvejeva, inače Trampova… »

Nauka odgovorila: Evo zašto se ne sećamo ranog detinjstva

Kurir 28.11.2016
Psiholozi smatraju da su pronikli u fenomen dečje amnezije, koji već više od 100 godina muči nauku. Većina ljudi nema aposolutno nikakvih sećanja na prve tri godine života, a mnogi ne pamte previše ni period pre sedme godine. Osim toga, kada… »

Beba kristine Radenković je čudo: Ono što je uradila ćerka u 8. mesecu, ostaviće vas bez teksta!

Kurir 28.11.2016
Voditeljka Kristina Radenković porodila se krajem marta ove godine a ono što joj je ćerka pokazala u osmom mesecu, učinilo ju je neverovatno ponosnom. Naime, voditeljka cveta od kada je postala majka, pa se redovno hvali na društvenim mrežama. Ovog… »

(Video) Jedna ruka na butinama, drugom preti: Sandra Afrika poslala video poruku poznatom fudbaleru!

Kurir 28.11.2016
Sandra Afrika je putem društvene mreže Instagram poslala poruku bosanskom fudbaleru Miralemu Pjaniću. Pevačica je na snimku pozdravila Miralema, kako ona tvrdi, najboljeg fudbalera Juventusa. "Jedan veliki pozdrav za najboljeg fudbalera Juventusa… »

(Video) Sofija mu je bila verenica: Volela je obojicu, a onda ga je Viktor pozvao na venčanje!

Kurir 28.11.2016
Teniser Viktor Troicki izgovorio je sudbonosno da manekenki Aleksandri Đorđević u Crkvi Svetog Aleksandra Nevskog, a potom je veselje i građansko venčanje održano u elitnom prestoničkom hotelu. Svadbi godine, kako su je nazvali, prisustvovali su… »