Izvor: Kurir arhiva vesti 28.11.2016

Filmska akcija u Kumodraškoj usred bela dana: Majka i ćerka otele bivšeg podstanara!

Kurir 28.11.2016
Prava filmska scena odigrala se u ponedeljak u auto-perionici u Kumodraškoj ulici, kada su majka i ćerka, u društvu još dvojice muškaraca, otele 32-godišnjeg radnika i odvele ga u nepoznatom pravcu. Muškarac u "fijatu punto", majka S.N. i ćerka… »

Umereno- razvojni, inflacija tri odsto: Budžet za 2017. od sutra pred Vladom Srbije

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD- Budžet za 2017. naći će se sutra pred Vladom Srbije. Bužet bi, prema zakonu, trebalo da bude donet do 15. decembra, ali, kako je ranije kazao ministar finansija Dušan Vujović to bi moglo da bude i ranije, zavisno od dinamike rada… »

Gušila ćerku jastukom zbog loših ocena: Tragedija izbegnuta za dlaku, policija pronašla i nož u krpi

Kurir 28.11.2016
U istražni centar Županijskog suda juče je privedena S.S. (54) iz sela u blizini Gorskog kotara za koju se sumnja da je zlostavljala maloetnu ćerku. Naime, ona je nasrnula na devojčicu i navodno je gušila jastukom, a nezvanično je razlog to što… »

Đurić danas u Briselu: Nova runda dijaloga Beograda i Prištine

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić predvodiće danas u Briselu delegaciju Beograda u nastavku pregovaračkog procesa sa Prištinom. Teme ovonedeljnih razgovora u Briselu, koji će trajati do srede, biće primena postignutih… »

(Video) Planirali krvoproliće: Postavili bombu kraj ambasade SAD u Manili

Kurir 28.11.2016
MANILA - Policija je detonirala improvizovanu bombu postavljenu u blizini ambasade SAD u Manili na Filipinima, a šef policije Ronald de la Rosa rekao je da je to bio pokušaj terorizma. Šef policije na Filipinima Ronald de la Rosa je na konferenciji za… »

Smena srpskih mirovnjaka: Sa aerodroma Niš otputovala nova tura

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Na niškom aerodromu "Konstantin Veliki" danas je izvršena smena pripadnika Kopnene vojske, koji učestvuju u multnacionalnoj operaciji Ujedinjenih nacija UNIFIL u Libanu. Pripadnici Četvrte brigade Kopnene vojske, koji su prethodnih šest… »

Foto nevenčanoj supruzi smrskao glavu: Ovo je kuća strave na Zvezdari gde se dogodio jezivo ubistvo

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Leskovčanin Dragan Lj. (60) uhapšen je danas zbog sumnje da je pre tri dana na svirep način, čvrstim predmetom, ubio nevenčanu suprugu Đ. M. (51) na Zvezdari. Osumnjičeni je zločin, prema prvim nezvaničnim informacijama, počinio… »

Zaplenjeni tajni podaci džihadista u Siriji: Planiraju napade na Evropu, evo koje su države ugrožene

Kurir 28.11.2016
Jedan britanski general obelodanio je danas da su otkrivene detaljne informacije o planovima takozvane Islamske države za napade na Evropu i to zahvaljujući obaveštajnim podacima zaplenjenim od te ekstremističke grupe u Siriji. Prema tim podacima, na… »

(Foto,video) najmoćniji vojnik sirije upozorava Evropu: Pustili ste u kuću vuka koji će sve poklati

Kurir 28.11.2016
Komandant zastrašujuće i definitivno najmoćnije sigurnosne agencije u Siriji, general Džamil Hasan, dao je intervju reporteru uglednog Independenta. Ono što je rekao zabrinuće Evropu. General je rekao da žali što ustanak u Siriji nije brutalno… »

Specijalno vaspitanje: Austrijaci misle da roditelj ima pravo da ošamari dete!

Kurir 28.11.2016
BEČ - Austrijanci žele strožije zakone i kazne za nasilje nad decom, ali dve trećine smatra prihvatljivim šamar kao vaspitnu meru. Ispitivanje je pokazalo da je mnogo ljudi nije sasvim sigurno kada uopšte počinje nasilje nad decom. Tako 95 odsto… »