Izvor: Kurir arhiva vesti 28.11.2016

Mali razgovarao sa čepurinom: Kulturna i turistička saradnja Beograda i Moskve od velike važnosti

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Kulturna i turistička saradnja Beograda i Moskve je od velike važnosti za odnose dva grada i dve zemlje, složili su danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin, koji su ocenili i da veći broj… »

Saša Matić: Koliko malo vremena provodim sa ćerkama, one bi trebalo da budu najnevaspitanija deca!

Kurir 28.11.2016
Iako zbog poslovnih obaveza ne stiže da se previše posveti vaspitavanju svoje dece, popularni pevač tvrdi da je zadovoljan u kakve devojčice njegove ćerke izrastaju. Folk pevač Saša Matić iza sebe ima veoma uspešnu godinu, u kojoj obeležava i… »

Poslednji šef SFRJ diplomatije Lončar o kastru: Prvi put sam ga video kad je s puškom hteo u UN!

Kurir 28.11.2016
Prvi put sam Fidela Kastra video u Njujorku kada je došao s puškom u ruci i morao je da je ostavi u parku pre nego što je uđe u zgradu UN, kaže Budimir Lončar. Diplomata i poslednji ministar spoljnih poslova Jugoslavije rekao je da je posle često… »

Danas počinje veliki Božićni post: Evo kako da ispoštujete sva pravila i srpske običaje

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Vernici Srpske pravoslavne crkve počinju danas, 28. novembra, šestonedeljni Božićni post kojim se pripremaju za proslavu najradosnijeg hrišćanskog praznika - rođenje Isusa Hrista - Božića. Božićni post ili Mala četrdesetnica traje od… »

Jedini koji je hitlera zvao po imenu Bili najbolji prijatelji a onda ga je firer ubio jer je bio gej

Kurir 28.11.2016
Hitlera su svi oslovljavali sa "moj fireru" osim jednog čoveka. Ernst Rem ga je zvao po imenu i bio je Adolfov najverniji prijatelj i najzaslužniji za njegov uspon na vlast. Međutim, on je bio deklarisani homoseksualac, što se kosilo sa Hitlerovom… »

Prvo zapalio kola, pa se ubio: Bivši gradonačelnik Nina počinio samoubistvo u Zagrebu

Kurir 28.11.2016
Bivši gradonačelnik grada Nina, počinio je samoubistvo u Zagrebu. Zagrebačko odeljenje za upravljanje u hitnim situacijama saopštilo je kako se jutros zapalilo privatno vozilo na adresi Gornji Bukovac 11a, a da je u blizini pronađena jedna mrtva… »

Sin nasilnik: Krvnički tukao majku pesnicama jer mu nije kupila rakiju

Kurir 28.11.2016
Skopljanac P.M. (31) iz naselja Bardovci uhapšen je jer je prebio majku. On ju je udarao pesnicama po glavi, rukama i leđima. Kako prenosi makedonski Plusinfo, mladić je istukao majku kada je video da mu nije kupila rakiju. ( Plusinfo.mk)… »

Zloglasni Bosanski klan pao u Španiji: Kako je banda trgovala ženama i terala ih na pljačku

Kurir 28.11.2016
Članovi “Bosanskog klana” koji su uhapšeni u Španiji, trgovali su mladim ženama i maloletnicama, razmenjujući ih i za oko 5.000 evra, nevela je nacionalna policija Španije. Španska policija uhapsila je nedavno u Barseloni 16 članova bande koja… »

Siniša Mali: Uređenjem fasada učinićemo Beograd lepšim i atraktivnijim

Kurir 28.11.2016
BEOGRAD - Ponosan sam što smo ispunili još jedno obećanje, a to je da smo krenuli sa rekonstrukcijom fasada u centru grada, istakao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali obilazeći radove na restauraciji fasada u Karađorđevoj ulici… »

Donose im sreću i novac: Najbogatiji biznismeni uvek nose ovo sa sobom!

Kurir 28.11.2016
Od Ričarda Brensona do manje poznatih biznismena, svi imaju svoje amajlije ili stvari koje uvak nose sa sobom. Kažu da je sujeveran svako ko je uspešan. Ne odnosi se ovo samo na sportiste koje bije glas da veruju da im detalji, određene radnje ili… »