Izvor: Alo arhiva vesti 17.01.2017

Preminuo general Vladimir Trifunović

Alo 17.01.2017
General JNA Vladimir Vlado Trifunović preminuo je u nedelju na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. General Trifunović biće sahranjen u Bosni i Hercegovini. Uzrok smrti, kao i datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni, javlja N1. Trifunović… »

Van Gal ode u penziju

Alo 17.01.2017
Legendarni holandski fudbalski trener Luj van Gal objavio je da je završio karijeru u 65. godini. Van Gal je otkrio da je odbio bogatu ponudu iz Kine jer želi da se posveti porodici, posle tragedije i smrti njegovog zeta. Holanđanin je od prošlog maja… »

Pogledajte hapšenje teroriste iz Istanbula (VIDEO)

Alo 17.01.2017
Sinoć je u Istanbulu uhapšen terorista koji je ubio 39, a ranio 50 ljudi u noćnom klubu u Istanbulu za Novu godinu. Pogledajte snimak njegovog hapšenja. Abulkadir Mašaripov iz Uzbekistana uhapšen je sinoć u istanbulskom predgrađu Esenjurt. On je… »

Dužnik napao izvršiteljku

Alo 17.01.2017
Komora javnih izvršitelja saopštila je danas da je pomoćnik javnog izvršitelja Vojka Janjić verbalno i fizički napadnuta kada je dužniku pokušala da uruči rešenje o izvršenju.. Iz Komore je saopšteno da je napad na izvršitelje ujedno napad na… »

Vučić sa Si Đinpingom u Davosu (FOTO)

Alo 17.01.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa kineskim predsednikom Si Đinpingom na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. U Davosu je počeo Svetski ekonomski forum na kome učestvuje i premijer Srbije Aleksandar Vučić. On se prvog dana ekonomskog… »

Slađa mirisala Miljanino međunožje (VIDEO)

Alo 17.01.2017
Miljana Kulić požalila sa Slađi Petrušić sa su je Dalila, Tijana i Jelena napale da joj smrdi međunožje. Zato je Kulićeva zamolila Slađu da je omiriše i uveri se. - Kažu da imam sekret i da smrdim dole. Hajde, Slađo, pomiriši - rekla je… »

Mikija sahranjuju u Aleji zaslužnih građana

Alo 17.01.2017
Muzička legenda Miki Jevremović biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. Muzičku legendu Mikija Jevremovića porodica, prijatelji i kolege na večni počinak ispratiće u četvrtak. Komemoracija posvećena ovom tvorcu… »

Nikolić se sprema u rat sa sinovima

Alo 17.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je spreman da se povuče sa predsedničke pozicije ako Srbija, u slučaju ubijanja Srba na KiM i da će i on, ako treba otići u rat, pa i njegovi sinovi. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da… »

Porodio ženu u planini po smetovima

Alo 17.01.2017
Lekar Dragoslav Dugalić iz ambulante u Ušću na Ibru, porodio je u utorak ujutru Milijanu Radulović iz Dolova kod Polumira, nekih 20 kilometara od Ušća, u njenoj kući u brdu iznad klisure Ibra. Do porodilje se probio kroz smetove. Zahvaljujući dr… »

Kaja: Džunior me stalno proverava (VIDEO)

Alo 17.01.2017
Iako su u braku skoro tri godine, Džunior Džek prati svaki korak svoje supruge Kaje. Pevačica otkriva kako se nosi sa njegovom ljubomorom. Kaja Ostojić juče je promovisala novi singl "Ona nekad" a svojim stajlingom napravila pometnju među… »