Izvor: Alo arhiva vesti 17.01.2017

Da je Tramp upoznao Cecu, sada bi bila Prva dama Amerike!

Alo 17.01.2017
Ministar inostranih poslova Ivica Dačić u emisiji Ognjena Amidžića, u kojoj je gostovao sa Cecom Ražnatović, govorio o poznanstvu sa novoizabranim predsednikom Amerike Donaldom Trampom. Dačić je istakao da je Tramp slab na balkanske lepotice i… »

Huligani prekinuli tribinu SNS

Alo 17.01.2017
Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je grupa huligana prekinula njihovu tribinu u Beški i brutalno uznemiravala učesnike. SNS je pozvala nadležne da reaguju i zaštite slobodu govora i mišljenja u Srbiji. "SNS šokirana je fašističkim… »

Kamenovan minibus sa srpskim đacima

Alo 17.01.2017
Grupa od desetak mladića u albanskom delu sela Suvi Do, kod Kosovske Mitrovice, gađala je grudvama i ledenicama minibus koji je prevozio Srbe. Vozač minibusa Sreten Muškić rekao je da se napad dogodio u 12.30 časova, te da ovo nije prvi napad na… »

Pritvor za Srbina uhapšenog u Prizrenu

Alo 17.01.2017
Osnovni sud u Prizrenu odredio je jednomesečni pritvor Branimiru Gligorijeviću iz sela Novake jer je nosio maskirnu jaknu sa oznakom četiri "S". "Nije mi jasno zašto je moj sin uhapšen. U Prizren je otišao da nabavi namirnice i da pomogne nešto u… »

Evropski parlament dobio novog predsednika

Alo 17.01.2017
Italijanski desničar Antonio Tajani izabran je večeras za novog predsednika Evropskog parlamenta (EP), saopštio je odlazeći predsednik tog tela EU Martin Šulc. Tajani (63) izabran je u četvrtom i poslednjem krugu glasanja prostom većinom od 351… »

Direktor i nastavnici silovali bolesnu devojčicu

Alo 17.01.2017
Mentalno obolela devojčica (12) je u kritičnom stanju, nakon što su je silovali direktor škole i tri nastavnika u državi Bihar, na istoku Indije. Napad se dogodio u srednjoj školi u mestu Kako. Devojčicu je pronašla majka na krovu škole nakon… »

Učenici Matematičke gimnazije osvojili medalje!

Alo 17.01.2017
Tim Matematičke gimnazije zabeležio je novu pobedu osvojivši prvu nagradu na međunarodnoj Žautikovska olimpijadi iz matematike, fizike i informatike u Alma Ati u Kazahstanu. Na takmičenju od 12. do 17. januara učestvovalo je 60 ekipa iz 17 država… »

Obama pomilovao Čelsi Mening!

Alo 17.01.2017
Odlazeći predsednik SAD Baraka Obama doneo je tri dana pre isteka svog mandata, odluku o pomilovanju odnosno oslobađanju ili smanjenju kazne za više od 200 zatvorenika. Među njima je i transrodni vojnik Čelsi Mening, saopštila je Bela kuća. Čelsi… »

Specijalisti će raditi u dve smene

Alo 17.01.2017
Od 1. februara specijalističke službe u Kliničkom centru Srbije radiće u dve smene. Ovo pišu "Večernje novosti" pozivajući se na izvor iz Ministarstva zdravlja. Zahvaljujući novom radnom vremenu lekara specijalista u najvećoj zdravstvenoj… »

Amidžići progovorili o razvodu

Alo 17.01.2017
Gostovanje parapsihologa Mevludina Duvančića u emisiji “Amidži šou” izazvalo je potpuni šok nakon njegove izjave da da će Ognejen Amidžić razvesti od supruge Danijele. Iako bi se mnogi zabrinuli zbog ovog prognoziranja, Danijela Amidžić je… »