Izvor: Alo arhiva vesti 17.01.2017

Možda Madona i ja postanemo prije!

Alo 17.01.2017
Katarina Ostojić Kaja kaže da ne bi imala ništa protiv da joj svetska pop zvezda Madona bude prija. Kajina ćerka Nikolina Dragojlović (15) osvojila je Madoninog sina Roka Ričija (16) tokom nedavnog boravka u Švajcarskoj. Ipak, srpska pevačica… »

Maja moli Popovića da je zaposli!

Alo 17.01.2017
Maja Marijana se pokajala što se vratila nastupima i muzici, pa sada moli direktora "Granda" Sašu Popovića da je zaposli kao voditeljku. Pevačica je okačila mikrofon o klin sredinom prošle godine kada je dobila ponudu od prijateljice Dragane… »

Sahranili čoveka u kukuruzištu!

Alo 17.01.2017
Ako život piše romane, onda je jedna smrt u Bajmoku u trenutku napisala epitaf koji ide na sramotu celom našem društvu. Iako je porodica pokojnog Jove Đurića učinila sve da ga na večni počinak isprati dostojanstveno i kako dolikuje, sticajem… »

Kristijan napravio haos u "Parovima"! (VIDEO)

Alo 17.01.2017
Iako služi zatvorsku kaznu, Kristijan Golubović prati rijaliti "Parovi" i sve što o njemu pričaju učesnici ovog šoua. Kristijan je posle jedne audio poruke, koja je bila upućena Jeleni Krunić, poslao novu u kojoj je opleo po Dejanu Nestoroviću… »

Vučić: Bajden zna da Srbija želi mir!

Alo 17.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić je rekao za RTS da veruje da je potpredsednik SAD Džozef Bajden razumeo da Srbija želi mir i stabilnost i da nošenje oružja nije dozvoljeno. Vučić je sa Bajdenom u Davosu razgovarao oko 45 minuta. Rekao je da od Bajdena… »

Ovako je "Greben" lomio led kod Grocke

Alo 17.01.2017
Led koji je okovao Dunav kod Grocke probijen je oko 13. časova, zahvaljujući angažovanjem ledolomca ,,Greben“ i brod – potiskivača ,,Bor“. Ledolomci su se pojavili iz pravca Beograda, i nastavili put Smedereva. Plan je da se ova dva broda u… »

Bata Jole će sve da sredi!

Alo 17.01.2017
Poljoprivredni fakultet u Zemunu mora da plati bivšem domaru Slobodanu Đorđeviću 60.000 dinara zbog diskriminacije na poslu. Došla maca na vratanca! Poljoprivredni fakultet u Zemunu mora da plati svom bivšem domaru Slobodanu Đorđeviću 60.000… »

Terorista iz Istanbula priznao napad!

Alo 17.01.2017
Uzbekistanski državljanin Abulkadir Mašaripov, osumnjičen da je tokom novogodišnje noći u noćnom klubu "Reina" u Istanbulu ubio 39 ljudi, danas je priznao da je izvršio napad, saopštili su turski zvaničnici. Osumnjičeni je izvršio napad u ime… »

Htela sam da glumim Juliju, ali imam 100 kila!

Alo 17.01.2017
Glumica Nataša Aksentijević, koja vodi jednu od najgledanijih emisija, DNK, svojom harizmom i duhovitošću osvojila je celu Srbiju. Nataša otkriva da nije poput ostalih žena koje bacaju pare na kreme i krpice, jer njoj je hrana na prvom mestu. <img… »

Ovde živi Milan Popović (FOTO)

Alo 17.01.2017
Milan Popović otvorio je vrata svog doma. Ekipa "Pulsonline"-a imala je prilike dosad da zaviri u domove mnogih poznatih ličnosti. Među njima su i voditeljki RTS-a Marija i Milan Popović. Još fotografija pogledajte OVDE.… »