Izvor: Alo arhiva vesti 17.01.2017

Pukla sajla na žičari! (FOTO)

Alo 17.01.2017
Sezona na ski centru „Rajkovo“ kod Majdanpeka počela je kvarovima. Nekoliko sati nakon zvaničnog otvaranja sezone, kojoj je prisustvovalo oko 200 skijaša iz ovog grada, nastao je prvi problem na ski liftu. - Kada smo počeli sa radom sajla je pukla… »

Za ovu reklamu je Bali-beg dobio 700.000 evra (VIDEO)

Alo 17.01.2017
Popularni turski glumac Burak Ozdživit snimio je reklamu za koju je dobio pozamašnu svotu novca. Burak je snimao reklamu za jedan brend pića, a na terenu je bilo toliko hladno da se popularni Bali-beg poprilično smrzavao. Glumac je na snimanju proveo… »

Đoka je "jaje"!

Alo 17.01.2017
Đorđe Vukadinović otvorio je nalog na Tviteru, a sve svoje stavove piše na ćirilici. Samostalni poslanik i direktor NSPM-a je novajlija na ovoj društvenoj mreži, a za “Alo!” priznaje da se sam probija kroz “tviter svet”. - Ja sam gušter… »

Isključena struja fabrici akumulatora!

Alo 17.01.2017
Elektroprivreda Srbije je saopštila danas da je Fabrici akumulatora Sombor (FAS) prekinuto snabdevanje električnom energijom, posle više pokušaja da se na zakonski način reguliše ugovorni odnos. Kako se navodi, ne postoji ni jedan zakonski uslov da… »

Tinejdžere pregazio voz zbog selfija!

Alo 17.01.2017
Dvoje tinejdžera je poginulo dok su pokušavali da naprave selfi na železničkoj pruzi u indijskoj prestonici Nju Delhiju. Grupa tinejdžera otišla je tokom vikenda na prugu u istočnom delu grada da se fotografiše ispred dolazećih vozova. Međutim… »

Tomo Zorić kandidat za direktora!

Alo 17.01.2017
Jedan od desetak kandidata za novog direktora Agencija za borbu protiv korupcije je sekretar Državnog veća tuzilaca Tomo Zorić. Zorić je široj javnosti poznat kao nekadašnji portparol specijalnog tužilaštva, a kasnije i Republičkog javnog… »

Ljuba je mlađu ćerku izbacila iz kuće!

Alo 17.01.2017
O životu Aleksandre Subotić i Ljube Pantović svakodnevno slušamo, ali do sada se nije spominjalo da Ljuba ima još jednu ćerku - Goranu, koja je od Aleksandre mlađa godinu dana. Istinu o odnosu Ljube i njene mlađe ćerke Gorane otkrio je Srboljub… »

Ovako danas izgleda Alan iz "Dva i po muškarca"

Alo 17.01.2017
Džon Krajer, koji se proslavio igrajući Alana Harpera u seriji "Dva i po muškarca", promenio je imidž. Krajer (52) drastično je promenio fizički izgled posle završetka serije i retko se pojavljuje u medijima. Glumac je uslikan sa porodicom… »

Srbin u Beču objasnio novi model kapitalizma!

Alo 17.01.2017
Profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dragan Đuričin ocenio je danas u Beču da je, posle neoliberalnog fijaska, novi model upravljanog kapitalizma veoma uspešan u najdinamičnijim privredama sveta. On je, u svom izlaganju na kongresu "Komsult"… »

Migranti pristali da odu u prihvatne centre!

Alo 17.01.2017
Oko 250 migranata prihvatilo je poziv vlade da se premeste iz baraka na autobuskoj stanici i oni su autobusima prebačeni u prihvatne centre u Obrenovcu i Krnjači, kao i u druge centre širom Srbije. "Na inicijativu predsednika Vlade mi smo uvećali… »