Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Le: Žandarmerci ga pretukli u kafani

OK radio 06.02.2017
Trojica muškaraca, od kojih su dvojica pripadnici niške žandarmerije pretukli su u ponedeljak oko 3:30 časova tridesettrogodišnjeg Leskovčanina Miloša Stojanovića u restoranu „Kazina“ u ovom gradu, dok ih opštinski javni tužilac goni za… »

Ovog februara Plaza je centar ljubavi

Ritam grada Kg 06.02.2017
I ove godine, povodom Dana zaljubljenih, Kragujevac Plaza priprema zanimljive akcije i promocije. Napravite svoju fotografiju ljubavi od 9. do 15. februara u periodu između 13-21h u atrijumu centra i poklonom pokažite ljubav. Zaljubite se u neodoljivu… »

Aleksandrovac: Opštinsko Veće odbacilo izveštaj DRI o nezakonitom trošenju više od 90 miliona

Blic 06.02.2017
Iako u Izveštaju državne revizorske Agencije o kontroli budžeta opštine Aleksandrovac za 2015 godinu stoji, da su čelnici te opštine nezakonito potrošili više od 90 miliona dinara, članovi opštinskog Veća ocenili, da je "sve rađeno po zakonu i… »

Zamajac ''Lir'' i ''Delfi''

Večernje novosti 06.02.2017
Novosadski metalski sektor se oporavlja posle propadanja bivših privrednih giganata. U poznatim fabrikama pre dve decenije radilo 20.000 metalaca, danas jedva 3.000. PRILIČNO sumorna slika metalske industrije u Novom Sadu počela je da se razvedrava… »

Novi šalteri Na konstantinu velikom: Uskoro i let za Cirih s niškog aerodroma

Kurir 06.02.2017
NIŠ - Na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu danas su pušteni u rad novi šalteri za registraciju putnika i prtljaga, a direktor Vladica Đurđanović je najavio da će 2. aprila biti otvorena i deseta linija sa tog aerodroma - za Cirih. Đurđanović… »

Niš: Priprema se teren za izgradnju železničke obilaznice

Kurir 06.02.2017
NIŠ - Nadležne gradske službe počele su ovih dana sa pripremom projekta preparcelacije područja na kojem treba da bude izgrađena železnička obilaznica oko Niša, dok će ekspropijacija zemljišta početi na jesen, izjavio je koordinator Radne… »

Besplatan gradski prevoz za sve građane u glavnom gradu Makedonije

Srbija danas 06.02.2017
Gradske vlasti najavile. Gradske vlasti Skoplja najavile su da će od sutra javni prevoz u glavnom gradu Makedonije biti besplatan za sve građane, sve dok se ne enormno zagađenje vazduha ne smanji na dozvoljeni nivo. To je na konferenciji za novinare… »

Vuković pod istragom Agencije zbog neprijavljene imovine

Južne vesti 06.02.2017
Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je postupak protiv upravnika Narodnog pozorišta u Nišu Ivana Vukovića, jer nije prijavio svoju imovinu i prihode što je trebalo da uradi još septembra 2012. kada je imenovan na ovu funkciju. Prema zakonu… »

Vukašin Obradović podneo ostavku na mesto predsednika NUNS

Glas Zapadne Srbije 06.02.2017
Dosadašnji predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Vukašin Obradović podneo je ostavku na tu funkciju iz, kako se navodi, ličnih razloga. Kako je saopšteno iz NUNS-a, Vukašin Obradović je neopozivu ostavku podneo u petak, 3. februara, na… »

Sjajne vesti: Srbi će primati dve penzije!

iKragujevac 06.02.2017
Državljani Srbije koji rade ili su nekada radili u Rusiji moći će da ostvare pravo na penziju i iz te države. Uslov je da su im uplaćivani doprinosi za penzijsko-invalidsko osiguranje, predviđeno je sporazumom Srbije i Rusije o socijalnom… »