Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Snega manje, gostiju više na Zlatiboru

Politika 06.02.2017
Zlatibor – Period đačkog raspusta doveo je na hiljade novih gostiju na Zlatibor i prilično popunio ovdašnje hotele i apartmane. Ali februarski topliji dani ponegde su otopili sneg, kao ovde u livadama zlatiborskog turističkog naselja Vodice (na… »

Direktorka vrtića o paketićima i SNS kalendarima

Jug press 06.02.2017
LESKOVAC „Poklone nikada ne odbijamo, a to da su se u novogodišnjim paketićima, koji su deljeni u vrtiću „Kolibri“, bili i kalendari SNS-a, saznala sam preko medija“, kaže za JUGpress direktorka Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“… »

Četiri nova chek-in šaltera na niškom aerodromu

Jug press 06.02.2017
NIŠ Putnici koji lete sa Niškog aerodroma ubuduće će imati mnogo jednostavnije i brže obavljanje procedure pre poletanja. Od danas radnici niškog aerodroma na četiri nova šaltera vrše istovremenu registraciju putnika i prtljaga za dva različita… »

Sudi mu se za ratne zločine nad osječkim Srbima: Ponovljeno suđenje Glavašu ipak u Zagrebu

Srbija danas 06.02.2017
Ponovljeno suđenje prvookrivljenom u slučajevima "garaža" i "selotejp. Vrhovni sud Hrvatske odbio je danas zahtev da se ponovljeno suđenje prvookrivljenom u slučajevima "garaža" i "selotejp" Branimiru Glavašu, za ratni zločin nad osječkim Srbima… »

U Zagrebu se otvara ustanova za lečenje zavisnika od interneta!

Srbija danas 06.02.2017
Najčešće je reč o zavisnosti od video-igrica, društvenih mreža i pornografije. U Hrvatskoj otvaraju novu dnevnu bolnicu koja će lečiti zavisnike od interneta, a to je, uglavnom, mlađa populacija. U zagrebačkoj psihijatrijskoj bolnici "Sveti… »

Osam sela sutra dva sata bez struje

Jugmedia 06.02.2017
Leskovačka sela Donja Jajna, Šišince, deo Donjeg Sinkovca, Bratmilovce, deo Mrštana, Badimce, Zloćudovo i Nomanica biće sutra bez struje od 9 časova pa do završetka radova, najkasnije do 11 časova. Kako saopštava Elektrodistribucija, do prekida… »

Izvinjenje

Jugmedia 06.02.2017
Redakcija Jugmedia se izvinjava svim akterima koji su se, i ako su se, prepoznalu u tekstu „Vapaj…“, objavljen jutros i uklonjen nešto kasnije sa portala posle reakcije člana porodice. Novinar nije imao lošu nameru, naprotiv. Uplašen za… »

Antić : Lavovi i magarci

Jug press 06.02.2017
VRANJE Saopštenjem se danas oglasio i predsedniki Gradske organizacije SPS Vranje Zoran Antić koje, kao i predhodna saopštenja SNS i Branimira Stojačića, prenosimo u integralnoj verziji. “Poštovani predstavnici sredstava javnog informisanja, i… »

"Da nam živi, živi: Rad!" Uz udarničke pesme počinje radna akcija za igradnju zlatiborske gondole

Blic 06.02.2017
Gradnja panoramske gondole na Zlatiboru radnom akcijom, počeće u subotu u 10 sati, a zborno mesto, gde će akcijašima biti podeljen alat, jeste lokacija na kojoj je avgusta 2015. položen kamen temeljac. Kako je danas zvanično saopšteno iz opštine… »

Rekonstruisana četiri ček in šaltera na niškom aerodromu

RTS 06.02.2017
Na niškom aerodromu završena je rekonstrukcija četiri ček in šaltera koja će smanjiti gužve i omogućiti istovremeni prijem putnika za više različitih letova. Aerodom je za te namene izdvojio dva miliona dinara, a grad Niš pomogao je sa još… »