Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Albanski ekstremisti: Nema više srpskog Kosova za...

Press 06.02.2017
Kako se saznaje... Prema informacijama sa albanskih ekstremsiitčkjih foruma, tamo pišu da više ne postoji sprsko Kosovo. "Nema više srpskog Kosova za četnike. Njihova istoriaj je odšla kraju", piše jedan u komentarima.… »

Bruka u Crnoj Gori: Svaki peti čovek nije otac svog deteta

Srbija danas 06.02.2017
Testiranje je gotovo stoprocentno pouzdano. Svaka peta DNK analiza u Crnoj Gori negira očinstvo, odnosno dokazuje da pretpostavljena osoba nije otac deteta To je, prema rečima direktora Poliklinike Filipović Mladena Filipovića, i statistika drugih… »

Poskupeo gas u Loznici

RTS 06.02.2017
Februarski račun za gas Lozničani će dobiti sa uvećanjem od 20 posto, jer je početkom meseca na snagu stupio nov cenovnik. Do korekcije cena, kako kažu, u Loznica gasu došlo je zbog povećanja cene mrežarine, tj. naknade za plaćanje mreže koju… »

Antić: Magarci i od lavova prave magarce!

OK radio 06.02.2017
Zoran Antić, predsednik GrO SPS - a u Vranju i pređašnji gradonačelnik, reagujući na saopštenje SNS, u kome ga naprednjaci prozivaju da je Če Gevara virtuelne stvarnosti, odgovara da su naprednjaci zaboravili teoriju evolucije. Antić podseća da… »

Čuvari baštine za primer

Večernje novosti 06.02.2017
Saradnja Pirota i Zavoda za zaštitu spomenika kulture iz Niša dovela do mnogih konkretnih rezultata. Direktor Elena Vasić Petrović najavljuje nove poduhvate i zahvaljuje gradu na podršci. NAJVEĆE gradsko priznanje u Pirotu je nedavno dobila Elena… »

Meštani sela na Staroj planini dva meseca bez vode

RTS 06.02.2017
Selo Izatovci na Staroj planini, gotovo dva meseca je bez vode. Meštani tvrde da im vodu iz seoskog vodovoda zatvara vlasnik farme u ovom selu. Vlasnik farme, u čijem vlasništvu je vodovod, kaže da se voda isključuje samo kada je nema dovoljno… »

Rekord u Porodilištu

OK radio 06.02.2017
U Porodilištu u Vranju od početka godine rođeno je 168 beba, što je za 23 više u odnosu na isti period prošle godine. Vesna Janjić, glavna sestra na Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo Bolnice u Vranju, kaže da je i prošla godina bila sa… »

Analiza bezbednosti poljoprivrednih proizvoda na kragujevačkim pijacama

iKragujevac 06.02.2017
Zahvaljujući sredstvima koja će biti izdvojena iz budžeta grada, u iznosu od blizu 500 000 dinara, Institut za javno zdravlje u 2017. godini obavljaće ispitivanje bezbednosti poljoprivrednih proizvoda koji se prodaju na kragujevačkim pijacama. Takve… »

Potpredsednik užičkog DS napušta stranku i prelazi kod Vuka Jeremića

Glas Zapadne Srbije 06.02.2017
Slobodan Pajović, potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Užicu, vodiće u užičkom kraju predizbornu kampanju u ime Vuka Jeremića. Pajović, koji je u jednom manadatu bio i narodni poslanik, danas će podneti ostavku na mesto šefa… »

Usvojen Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta

Glas Zapadne Srbije 06.02.2017
Priboj - Članovi Opštinskog veća U Priboju su na današnjoj sednici usvojili predlog Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta Opštinskog pravobranilaštva, a razmotren je i Izveštaj o radu Opštinskog pravobranilaštva za prošlu… »