Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Odgovor gimnazijalca na pitanje o kontracepciji postalo hit na fejsu (foto)

Srbija danas 06.02.2017
Gori internet zbog njegovog odgovora. Na Fejsbuk stranici "Uživo iz šibenskih školskih klupa" objavljena je fotografija ispita koji su rešavali šibenski gimnazijalci pre dve godine, a odgovor na pitanje: "Na kojem se načelu temelje prirodne metode… »

Medlin Olbrajt izjavila: Srbija da se potčini evropskoj...

Press 06.02.2017
Kako beogradski mediji prenose... Kako se nezvanično saznaje, Medlin Olbrajt je rimskom konresu o mladima u Evropi izjavila da je vreme da se Srbija potčini evropskoj kulturi. "Njihova kultura je divljačka, a mi samo očekujemo da se oni potčine… »

Agencija predložila Jonićevu smenu

Južne vesti 06.02.2017
Zbog toga što je zapošljavao decu članova Upravnog odbora “Pčelice”, što je tužio ustanovu u kojoj je direktor za isplatu jubilarne nagrade, a nikog iz pravne službe nije ovlastio da zastupa “Pčelicu” na sudu u sporu protiv njega, kao i… »

Sve više turista u Nišu

Politika 06.02.2017
Niš – Prema zvaničnim podacima Zavoda za statistiku Republike Srbije, u prošloj godini Niš je posetilo 12 odsto domaćih i stranih turista više nego u 2015, a broj stranih gostiju koji su više od tri dana boravili u gradu na Nišavi povećan je… »

Važna vest za gastarbajtere: Registracija skupocenih automobila više neće biti ista

iKragujevac 06.02.2017
Vlasnici automobila koji imaju više od 2.000 kubika mogli bi uskoro prilikom registracije da odahnu jer je pri kraju Nacrt novog zakona o njihovom oporezivanju, a koji bi drastično trebalo da im smanji namete, saznaju Novosti. Radna grupa koju čini… »

Vatrogasci i saobraćajci iz Vatrogasnog doma u Nišu zaraženi šugom?

Južne vesti 06.02.2017
Zbog nehigijenskih uslova u spavaonicama niškog Vatrogasnog doma, koji se nalazi preko puta Doma zdravlja, nekoliko saobraćajnih policajaca i vatrogasaca zarazilo se šugom, tvrde u Policijskom sindikatu Srbije. Prema rečima predsednika Sindikata… »

Vesnici proleća

Jug press 06.02.2017
VRANJE Visoke temperature u poslednja tri dana u Vranju su istopile sneg i izmamile iz zemlje prve visibabe. Dosta je toplo za ovo doba godine, tako da se vesnici proleća mogu videti skoro u svakoj bašti u gradu i predstavljaju pravi užitak za oči. Do… »

Prodaje se preko 50 vrednih nekretnina jugoslavije: Evo koliko će novca pripasti Srbiji

Press 06.02.2017
U javnom oglasu za prodaju diplomatsko-konzularnih objekata bivše SFRJ, kao vlasnice nekretnina navedene su Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Slovenija i Srbija. Na zvaničnoj veb stranici Ministarstva spoljnih poslova Bosne i Hercegovine… »

Hit: Ovako je mladić iz Hrvatske pokušao da izbegne vojni rok

Srbija danas 06.02.2017
Pročitajte ovo duhovito pismo. Ovo pismo objavljeno je pre mnogo godina u jednim od starih jugoslovenskih novina. Dvadesettrogodišnji mladić pokušao je da izbegne vojnu obavezu koja je u tom momentu bila obavezna, pa je tako odlučio da pošalje jedno… »

Ulizice! Nova blamaža Hrvata: Hvale se i dodvoravaju Trampu na urnebesno smešan način (FOTO/video)

Srbija danas 06.02.2017
Pogledajte video poruku koju su poslali američkom predsedniku. Evropskim zemljama koje su video spotovima pokušale da ubede novog američkog predsednika da baš one, odmah nakon Amerike, budu "druge na svetu", pridružila se i Hrvatska. SVRLJIG ZAVIJEN… »