Regioni arhiva vesti 06.02.2017

Zlatni leskovački kuvari iz Turske donose 13 novih medalja

Jugmedia 06.02.2017
Na međunarodnom takmičenju u Istanbulu studenti Visoke Poslovne Škole strukovnih studija iz Leskovca, predvođeni profesorom Momčilom Conićem, osvojili su 9 zlatnih i 4 srebrne medalje. Leskovački kuvari su apsolutni šampioni u kulinarstvu i sa… »

Ako ne preregistujete trofejno oružje slede kazne

Jugmedia 06.02.2017
Fizička lica koja imaju odobrenje za držanje trofejnog oružja u obavezi su da do 5. marta ove godine to oružje preregistruju, prodaju, onesposobe ili predaju bez naknade u korist Republike Srbije, shodno članu 50. stav 2. Zakona o oružju i municiji… »

Opština sa 27 miliona subvencioniše Vodovod i Komunalac (VIDEO)

Jugmedia 06.02.2017
Odbornici Skupštine opštine Vlasotince usvojili su na današnjoj sendici, zakazanoj po hitnom postupku, programe rada javno-komunalnih preduzeća Komunalac i Vodovod, kao i plan raspodele subvencija ovim preduzećima. Direktor “Komunalca” Svetislav… »

“Najbolje iz Srbije” za brendirani “leskovački ajvar”

Jug press 06.02.2017
LESKOVAC Pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Ministarstva za turizam i trgovinu u Novom Sadu Leskovački ajvar dobio je još jedno priznanje, „Najbolje iz Srbije“ u kategoriji „brendova sa zaštićenim geografskim poreklom. “Ovo… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 06.02.2017
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: - PRVA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA PRIBOJA U OVOJ GODINI - PRVOROĐENU BEBU U UŽICU POSETIO GRADONAČELNIK - STAMATOVIĆ NE… »

Besplatno učenje stranih jezika

Jug press 06.02.2017
VRANJE U vreme zimskog raspusta Narodni univerzitet u Vranju organizuje besplatne kurseve engleskog i grčkog jezika. Namenjeni su učenicima osnovnih i srednjih škola. Kurs razgovornog engelskog je počeo u ponedeljak i trajaće 10 dana. Učenje grčkog… »

Da li se već zna ko će dobiti nagradu “Branko Miljković”?

Jug press 06.02.2017
NIŠ Niški kulturni centar je 29. januara obnarodovao imena kandidata za književnu nagradu „Branko Miljković“ koja se dodeljuje za knjigu poezije. Žiri za dodelu nagrade koga čine šabački književnik Tomislav Marinković, književna kritičarka… »

Izborni cirkus: Policajac obožava seriju "Bela lađa", sad kuje plan da osvoji vlast

Blic 06.02.2017
Kampanja za predsedničke izbore još nije zvanično počela, a među onima koji su najavili kandidaturu je i jedan policajac! Predrag Vučetić je zamenik komandira Policijske stanice u Trsteniku i od nedavno predstavnik Grupe građana "Bela lađa". -… »

Sudar tri vozila na putu Sarajevo - Mostar: Povređeno šestoro ljudi

Srbija danas 06.02.2017
Povređene osobe prevezene su u bolnicu u Sarajevu. Šestoro ljudi povređeno je u sudaru tri vozila na ulazu u tunel Ivan, na putu Sarajevo-Mostar. Nesreća, u kojoj su učestvovala putnička vozila "opel" i "mercedes" i kombi, dogodila se oko 14.00… »

Protest policije ispred suda u Novom Sadu

Politika 06.02.2017
Godišnje oko 900 krivičnih dela nad policajcima, za koja je tek svaki treći napadač osuđen na kaznu zatvora. Novi Sad – Sindikat srpske policije održao je protest u Novom Sadu ispred zgrade sudova i tužilaštva u Ulici Sutjeska, od kojih traže… »