Izvor: Telegraf arhiva vesti 23.03.2017

Ispovest oca Danijela iz Hrvatske, koju obuzima siromaštvo: Moja deca gladuju kada im kupim obuću i knjige (video)

Telegraf 23.03.2017
Socijalna pomoć i dečiji dodatak su jedina primanja siromašnih porodica u Hrvatskoj, a svako peto dete do 17. godine starosti dolazi upravo iz takve porodice. Svako peto dete do 17. godine starosti dolazi iz siromašne porodice. Brojna deca u Hrvatskoj… »

Grobari napravili maestralan mural Saletu Đorđeviću u centru Beograda (foto)

Telegraf 23.03.2017
Trojka koja je Partizanu donela evropsku krunu sada krasi zid jedne fasade u prestonici. Aleksandar Đorđević bio je nova inspiracija navijačima Partizana okupljenih oko GTR-a za grafit. Lik slavnog trojkaša, legende Partizana, naše košarke i… »

(Ekskluzivna fotografija) krvnik Haradinaj nazdravlja vinom i uživa s bratom u francuskom restoranu

Telegraf 23.03.2017
Dok čeka odluku francuskog suda o srpskom zahtevu za izručenje, Ramuš Haradinaj slobodno vreme provodi u Strazburu, gde je fotografisan sa bratom Dautom, kako ispija vino i večera u restoranu. Ramuš Haradinaj, dok čeka odluku francuskog suda o… »

22 najjeftinija grada na svetu: Dva su nam veoma blizu, a cene u njima svima su "bagatela" (foto) (video)

Telegraf 23.03.2017
Za njih vam definitivno neće trebati mnogo novca da se zabavite, dobro ručate ili popijete koju čašicu više u klubu. Nakon što smo objavili rezultate istraživanja o najskupljim gradovima na svetu, vreme je i za one najjeftinije. Nedavno je… »

Jeremić: Ja sam najozbiljniji protivnik Vučiću

Telegraf 23.03.2017
Jeremić ističe da sumnja u rezultate istraživanja prema kojima Aleksandar Vučić ima više do 50 odsto podrške, a on je tek četvrti ili peti. Predsednički kandidat Vuk Jeremić smatra da je on najozbiljniji protivnik Aleksandru Vučiću na… »

Zašto je omiljena kravica SFRJ misteriozno nestala i kako je isparila Kinder Lada? (video)

Telegraf 23.03.2017
Većina zna priču o tome kako je "Kinder Lada" nastala, ali retko ko zna zašto je nestala. Sa sigurnošću možemo reći kako nije bilo kuće u bivšoj Jugoslaviji koja negde na policama nije imala posudu nasmejane kravice. Oni stariji znaju šta se… »

Karavan zimnice za vikend na pijaci "Kalenić"

Telegraf 23.03.2017
U okviru karavana će se predstaviti proizvođači, koji će posetiocima ponuditi specijalitete domaće kuhinje i tradicionalne zimnice. Zbog velikog interesovanja, tokom predstojećeg vikenda, 25.03. i 26.03.2017. godine, u periodu od 8 do 16 časova, na… »

Kolačići od čokolade i lešnika

Telegraf 23.03.2017
Kvalitetni sastojci i dobar recept. Probajte! Sastojci: – 1 jaje – 250 g putera – 1 šolja mleka – 1 šolja ulja – 1 šolja mlevenih lešnika – pola šolje prah šećera – 1 kom prašaka za pecivo – 1 kom vanilin šećera – 50 g tamne… »

Bacili su na Srbiju 15 tona osiromašenog uranijuma tokom bombardovanja: Još veći problem je što su u bombe stavljali…

Telegraf 23.03.2017
U Srbiji se karcinom pojavljavljuje 2,5 puta više od svetskog proseka. Stopa umiranja od raka u Srbiji je dostigla sam vrh stope smrtnosti od te bolesti u Evropi, što je delom posledica NATO bombardovanja, čija se 18. godišnjica navršava sutra… »

Redom smo pitali od kad su Zvezda i Olimpijakos u bratstvu: Niko nije znao, ali odgovoru ovog navijača su se svi smejali…

Telegraf 23.03.2017
Imali smo priliku i da proćaskamo sa odlično raspoloženim grčkim navijačima. Okršaj Crvene zvezde i Olimpijakosa bio je interesantan zbog bratskog odnosa koji navijači dva kluba gaje, još od 1986. godine. Naša prepoznatljiva TV ekipa je po… »