Izvor: Telegraf arhiva vesti 23.03.2017

Vučić u Rumi: Vaša snaga, odlučnost, poverenje i vera u drugačiju budućnost je bila odlučujuća

Telegraf 23.03.2017
Premijer Vučić prisustvovao svečanom otvaranju novog pogona fabrike "Hutchinson" u Rumi. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju novog pogona fabrike “Hutchinson” u Rumi. Premijera su ispred fabrike… »

Poznata glumica je smanjila džinovske grudi, a onda je obukla providnu majicu i zaludela sve! (FOTO)

Telegraf 23.03.2017
Glumica Arijel Vinter objavila je provokativnu fotografiju na Instagramu. Glumica Arijel Vinter, zvezda serije “Moderna porodica”, ponovo je privukla pažnju. Ona je na Instagramu objavila provokativnu fotografiju na kojoj se vidi na nosi providnu… »

Simon Šiklić osuđen zbog porodičnog nasilja nad Milicom Dabović, evo koliko meseci neće smeti da uđe u Srbiju!

Telegraf 23.03.2017
Milica Dabović pristala je na nagodbu koju je SImon ponudio prošlog petka. Šiklić je potpisao da je izvršio porodično nasilje nad bivšom košarkašicom. Simon Šiklić osuđen je danas zbog porodičnog nasilja, zbog čega će već u toku dana biti… »

Evo u kojim godinama možete imati najveću platu, biti najsrećniji i dobiti Nobelovu nagradu

Telegraf 23.03.2017
Mladost je lepa, luda i jedra, ali većina ljudi ni ne sluti da ih tek u određenim godinama očekuje zenit u nekim aktivnostima i veštinama. Ako se uplašite i naježite kad god duvate svećice na torti jer shvatate da je starenje neminovnost, možda… »

Skandal: Sa carine nestalo preko 16 tona mesa!

Telegraf 23.03.2017
U magacinu je bilo smešteno 26 paleta sa ukupno 21 tonom svinjskog mesa iz Španije, koje je čekalo na carinjenje. Carinski službenici su 21. marta 2017. prilikom kontrole javnog carinskog skladišta u Subotici, otkrili da u magacinu- hladnjači… »

Repriza jezivog scenarija dan posle masakra u Londonu: Uhapšen naoružani napadač, hteo autom da naleti na pešake (FOTO)…

Telegraf 23.03.2017
Navodno je u njegovim kolima pronađeno oružje i hteo je da kolima uleti u masu ljudi. U belgijskom gradu Antverpenu uhapšen je muškarac severnoafričkog porekla. (UŽIVO) Dan posle terorističkog napada u Londonu: Islamska država preuzela odgovornost… »

Ana Pendić je voditeljka "Paparazzo lova" i nekadašnja loto devojka, a ovako izgleda njen muž! (foto) (video)

Telegraf 23.03.2017
Voditeljka je udata za Vojkana Radoša s kojim ima ćerkicu Saru. Ana Pendić Radoš voditeljka je emisije “Paparazzo lov”, a mnogima je poznatija kao nekadašnja loto devojka. Ekipa Telegrafa zatekla je Anu na Kopaoniku, gde je bio održan Music Week… »

Stučnjaci upozoravaju: Ako se vaše dete samopovređuje - imate samo 12 meseci da mu pomognete pre nego što pokuša…

Telegraf 23.03.2017
Samopovređivanje dece je veoma ozbiljan problem koji može da ima fatalne posledice. Istraživači iz Amerike tvrde da je prvih 12 meseci nakon primećivanja ovog problema ključno vreme za intervenciju roditelja koja može da spreči znatno ozbiljnije… »

Voditelj pitao Tanju Banjanin kada je poslednji put bila bezobrazna, ona ućutala, a njegova reakcija na to pravi je hit…

Telegraf 23.03.2017
Pogledajte ovu zanimljivu situaciju u emisiji "Ko vam dade termin" Pevačica Tanja Banjanin bila je gošća emisijie “ Ko vam dade termin“, u kojoj je odgovarala na različita pitanja voditelja Nenada Škundrića. Između ostalog, otkrila je i kada je… »

Ruskoj predstavnici kojoj je zabranjen ulazak u Ukrajinu nude da nastupi na "Evrosongu" putem satelita (video)

Telegraf 23.03.2017
- Zbog okolnosti oko zabrane ulaska Juliji, osećali smo se u obavezi da predložimo rešenje za ovaj slučaj - rekao je supervizor Evropske unije javnih emitera Jon Ola Sand. Evropska unija javnih emitera (EBU) ponudila je ruskoj umetnici Juliji… »