Izvor: Telegraf arhiva vesti 23.03.2017

Penzioneri do 30. juna moraju da izvade nove Busplus karte, ili neće moći da koriste prevoz!

Telegraf 23.03.2017
Korisnici javnog prevoza svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta. Dopuna personalizovanih Busplus kartica za april počinje u subotu 25. marta. Lica starija od 65 godina, kojima je trajanje personalizovanih kartica produženo do 30… »

Stamatović za vraćanje vojnog roka: Državu brani vojska, ali i zadovoljan građanin

Telegraf 23.03.2017
Kosovo je ishodište naše duhovnosti, Hilandar čuvar tih vrednosti, a pitoma ravnica srpske Vojvodine branilac tradicije našeg identiteta, naše kulture, jezika i običaja. Predsednički kandidat Milan Stamatović posetio je u okviru kampanje Novi Sad… »

Isto kao i 2012: Glasanje na Kosovu, a brojanje u Vranju i Raškoj

Telegraf 23.03.2017
Predsednik RIK Vladimir Dimitrijević kazao je da je RIK-u tokom jučerašnjeg dana dostavljeno rešenje Kancelarije za Kosovo i Metohiju u kojem se navodi da nije moguće garantovati bezbedno sprovođenje izbornog procesa na Kosovu bez podrške OEBS-a… »

Ispovest vozača tramvaja pod kojim je raskomadan muškarac: Mnogo mi je žao čoveka, ali nisam ga video!

Telegraf 23.03.2017
- Stao u stanicu da primim putnike. Pogledao u retrovizor, uverio se da su svi izašli i ušli, zatvorio vrata i krenuo. Ali, jedan od putnika je na silu otvorio zadnja vrata prvog vagona i iskočio iz tramvaja u pokretu - priča Nenad Radosavljević… »

Nezavisni sindikat policije tvrdi: Nije tačno da su policajcima izdate naredbe da ne smeju na političke skupove

Telegraf 23.03.2017
Policijski službenik dužan je da bude u pripravnosti i kada nije u uniformi i da spreči bilo kakvo kršenje zakona. Nezavisni sindikat policije ističe da su netačne tvrdnje Policijskog sindikata Srbije da su policijskim službenicima izdate usmene… »

Umesto "Platoa" otvara se novi kafić: Imaće jedan uslov, samo zbog studenata

Telegraf 23.03.2017
Knjižara i kafe su bili i svedoci mnogih istorijskih događaja s kraja prošlog i početka ovog veka, s obzirom na to da je većina studentskih i nekih drugih protesta upravo kretala odavde. Čuvena knjižara “ Plato“, i istoimeni klub, koji su… »

Policajac iz Doljevca uzeo "debeo" mito da Italijanu ne piše kaznu: Sada je uhapšen!

Telegraf 23.03.2017
M. S. (43) se sumnjiči da je od italijanskog državljanina primio 8.000 dinara. Policijski službenik policijske stanice u Doljevcu M. S. (43) uhapšen je zbog primanja mita – saopštio je Vladimir Stanojević portparol Višeg javnog tužilaštva u… »

Kada vas neko na ulici pita gde je Kajaburma, on tačno zna šta mu treba: Evo koji deo Beograda se nekada tako zvao i zašto…

Telegraf 23.03.2017
Tako je jedan deo grada bio prepun bašta, vinograda i zelenila, a slavuji su se čuli nadaleko, pa su još Turci nadenuli ime ovom predgrađu, po reči "bulbul", što znači slavuj. Naziv Karaburma potiče još od turskih vremena, kada je ovde bila pusta… »

Jeziva sudbina nestalog fudbalera: Brat prepoznao njegove patike i jaknu?

Telegraf 23.03.2017
- Telo je u fazi raspadanja, pa nije sigurno da je to on - rekao je Dejan Lomić, brat fudbalera. Garaško jezero kod Aranđelovca izbacilo je muško telo u fazi raspadanja, a pretpostavlja se da je reč o nestalom fudbaleru iz Ljiga Bojanu Lomiću. Krio… »

Malo je seljanka, da sam na njenom mestu poradila bih na surli! Tamara Đurić brutalno oplela po Radi Manojlović!

Telegraf 23.03.2017
- Mislim da bi mogla da takne nosić da bi izgledala lepše - rekla je klaberka. U emisiji “Paparazzo lov” žiri je ocenjivao poznate dame bez šminke. Na listi se i našla Rada Manojlović, a Tamara Đurić (koja je bila u žiriju) imala je šta da… »