Izvor: Blic arhiva vesti 12.07.2017

Francuski predsednik je zbog ove izjave optužen da je rasista

Blic 12.07.2017
Francuski predsednik Emanuel Makron optužen je za rasizam nakon nedavne izjave o civilizacijskom problemu u Africi. On je u obraćanju tokom Samita G20 rekao da afrički kontinent ima civilizacijski problem jer žene imaju "sedmoro ili osmoro dece"… »

VIS: Limunada nastupa u bašti KC Grad

Blic 12.07.2017
Vokalno instumentalni sastav Limunada održaće koncert na otvorenoj sceni Kulturnog Centra Grad u petak 14. jula (21). "VIS Limunada neguje muziku inspirisanu trajnim vrednostima popularne kulture 50-ih i 60-ih godina XX veka, sa posebnim osvrtom na… »

Koliko je samo tragova na mojoj duši: Marija Šerifović progovorila o odnosu sa ocem

Blic 12.07.2017
Iako se odavno kroz medije provlači priča da nije u dobrim odnosima sa svojim ocem Rajkom, pevačica Marija Šerifović se trudi da sa njim održava korektan odnos. Uspomene pokušava da potisne koliko god da može. - Koliko je samo tragova na mojoj… »

Ma, da li je moguće? Kada budete vidite sliku jedne pevačice, pomislićete da je reč o drugoj jer je sličnost neverovatna

Blic 12.07.2017
Retka je slučajnost da pevačice na javnoj sceni liče jedna na drugu. Naprotiv, trude se da budu jedinstvene i da se po mnogo čemu razlikuju od svojih koleginica. Jedna fotografija je ipak unela mali preokret u svemu tome. Pevačica Nina Badrić… »

Svi misle da je nova devojka prolazna ljubav, a jednim potezom Cecin sin je to demantovao

Blic 12.07.2017
Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Svetlane Ražnatović, i njegova nova devojka Nađa odmaraju u Aja Napi, i dok se mnogi pitaju da li je ova devojka njegova prolazna avantura, Veljko je jednim potezom dao odgovor na to. Pogledajte na Instagram-u Na… »

Akcija na gliseru: Pevači se opustili i ne mare što ih devojke gledaju sa strane

Blic 12.07.2017
Leto je vreme za opuštanje i razonodu ali kako mogu da ga provedu dva pevača koja nisu negde na odmoru već sede u Beogradu. Stevan Anđelković i Darko Filipović su odlučili da voze gliser i pokažu svoje veštine na vodi. Inače, Darko već duže… »

"Treba vam samo benzin i šibica": Objavljen zastrašujući priručnik džihadista koji poziva na masakr po Evropi

Blic 12.07.2017
Ogranak terorističke organizacije ISIS objavio je na internetu knjigu za obuku radikala amatera o osnovama terorističkih napada. "Vuk samotnjak", knjiga od 66 strana, sadrži informacije o tome kako napraviti bombu, kako izvesti samoubilačke kamionske… »

Nezapamćeno nevreme u zapadnoj Bačkoj: Pijavica nosila krovove

Blic 12.07.2017
Oluja sa gradom veličine oraha prošle noći u dva navrata nosila je krovove sa kuća i vikendica, čupala iz korena stable, prevrtala prikolice. Najviše štete bilo je u Bogojevu gde je bez krova ostalo desetine vikendica i ugostiteljskih objekata na… »

Od 7 hitaca koban bio metak koji je Đeriću prošao kroz srce: Ubicama kik-boksera 35 godina robije

Blic 12.07.2017
Vrhovni sud RS potvrdio je presudu Miljanu Ratkoviću (30) i Daku Pikuli (30) iz Trebinja i pravosnažno ih osudio na 35 godina robije za ubistvo trebinjskog kik-boksera Marka Đerića (24). Ratković je osuđen na 20 godina, a Pikula na 15 godina robije… »

Znao da pliva, ali nije izronio: Mladić (19) iz Sivca se udavio u bazenu

Blic 12.07.2017
Na bazenu, kraj velikog bačkog kanala, udavio se mladić iz hraniteljske porodice. Skok u vodu na 38 stepeni koban za devetnaestogodišnjaka. U bazenu pored Velikog bačkog kanala u Sivcu u ponedeljak, 10. jula, utopio se Danijel Aleksić (19). Mladić… »