Izvor: Dnevnik arhiva vesti 11.10.2017

Tužna sudbina zvezde serije Malkom u sredini

Dnevnik 11.10.2017
Frenki Muniz, poznat po ulozi Malkoma u hit seriji „Malkom u sredini“, u emisiji „Ples sa zvezdama“ ispričao je da već desetak godina ima problem sa s dugoročnim pamćenjem. U razgovoru za magazin Pipl (People), Muniz je otkrio da nije uvek… »

Ema Ston ambasador Luj Vitona

Dnevnik 11.10.2017
Glumica Ema Ston postala je novi ambasador modne kiće Luj Viton. Time će najplaćenija glumica na svetu u naredne dve godine povećati svoj ionako pun budžet za dodatnih deset miliona dolara. Informacije o ovoj sradanji, na Instagramu je objavo… »

Dan otvorenih vrata sa inspektorima u Novom Sadu

Dnevnik 11.10.2017
Nakon veoma uspešno održanih skupova u Beogradu i Nišu, predstavnici firmi i građani iz Novog Sada i okoline imaće jedinstvenu priliku da u direktnom jedan-na-jedan razgovoru sa inspektorima saznaju sve što ih interesuje u vezi sa novom ulogom… »

Tri hiljade školskih torbi za vojvođanske prvake

Dnevnik 11.10.2017
NOVI SAD: U Pokrajinskoj vladi danas su predstavnicima 30 opština u AP Vojvodini uručeni poklon-kuponi za 3.000 školskih torbi za prvake, u vrednosti preko deset miliona dinara. Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje… »

Izložba „Sedam vekova manastira Krupe“ otvorena u Gračanici

Dnevnik 11.10.2017
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je u Gračanici otvaranju izložbe fotografija „Sedam vekova manastira Krupe“ fotoreportera „Večernjih novosti“ Darka Dozeta iz Novog Sada, a povodom 700 godina postojanja tog manastira… »

GFL Sremska Mitrovica (I razred): Bod s desetoricom

Dnevnik 11.10.2017
Borac (VR) - Sloga (Z) 0:0. VELIKI RADINCI: Igralište Borca, gledalaca 60, sudija Stojanović (Sremska Mitrovica). Žuti karton: Pinjuk (Borac). BORAC: A. Alimanović 7, D. Alimanović 6, Pinjuk 7, Kozomara 6, Stanišić – (Cerovac 6), Nedić 7… »

„Agrokor” – problem koji muči region

Dnevnik 11.10.2017
Problem „Agrokora” već duže potresa region. Radnici koji su zaposlenu u sistemu sa strepnjom čitaju vesti o poslovanju kompanije i finansijskim rezultatima. Nije lako ni dobavljačima koji isporučuju robu marektima „Idea”. Nove kupce nije lako… »

Dani doseljenika u Novoj Pazovi

Dnevnik 11.10.2017
NOVA PAZOVA: Žitelji Nove Pazove već decenijama čuvaju uspomenu na dolazak prvih kolonista u Srem, odmah po završetku Drugog svetskog rata. Rast i razvoj naselja od napuštenog nemačkog sela do savremeno uređene varoši koja se posebno diči velikim… »

Donacija iz Berzenbrika za rumsku biblioteku

Dnevnik 11.10.2017
RUMA: Gradska biblioteka „Atanasije Stojković” dobila je juče iz Nemačke vrednu donaciju u knjigama. Reč je o poklonu 200 novih naslova iz grada Berzenbrika. Donacija rumskoj biblioteci rezulat je višegodišnje saradnje i bratimljenja Rume i… »

Film “Kontakt” Mihajla Obrenova prikazan u prepunoj “Areni sinepleks” u Novom Sadu

Dnevnik 11.10.2017
Dokumentarni film “Kontakt” Mihajla Obrenova (“Van, tu, fak ju”, 2017) prikazan je u ponedeljak uveče u prepunoj velikoj sali bioskopa “Arena sinepleks” u Novom Sadu. Film prikazuje alternativnu, andergraund scenu Novog Sada, od 1989. do… »