Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.12.2017

“Preživeli dva šoka, razvoj Rusije garantovan"

Vesti online 14.12.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je Rusija preživela dva šoka – pad cena nafte i sankcije Zapada. - Rast ekonomije je zasnovan na prevazilaženju dva šoka - pada cena nafte i spoljnih sankcija - naveo je Putin na redovnoj godišnjoj… »

Na čelo Oružanih snaga BiH "guraju" komandanta zloglasne brigade u kojoj su ratovali mudžahedini

Vesti online 14.12.2017
Na čelu Oružanih snaga BiH u narednom periodu trebalo bi da bude bošnjački kandidat, a kao najozbiljniji spominje se general-major Senad Mašović, koji je za vreme rata komandovao zloglasnom Sedmom muslimanskom brigadom takozvane Armije BiH u kojoj… »

VIDEO: Svađa Mine i Đeksona: Voleo bih da umreš!

Vesti online 14.12.2017
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson imaju veoma turbulentnu vezu u rijalitiju koji obara sve granice. Njih dvoje ne mogu da izdrže ni dan a da se ne posvađaju, a te njihove rasprave obično podignu sve na noge. Tako je bilo i rano jutros. Naime… »

"BiH mora postići unutrašnji dogovor bez pomoći stranaca"

Vesti online 14.12.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra da ukoliko BiH želi krenuti napred mora biti ostvaren unutrašnji dogovor i postignut bazični konsenzuz o BiH, bez učešća stranaca. - Da je bilo pameti i odgovornosti Dejtonski mirovni sporazum je… »

Novi detalji detalji koji bacaju svetlo na nestanak podmornice

Vesti online 14.12.2017
Argentinsku podmornicu koja je nestala zajedno sa 44 člana posade "progonio je britanski helikopter", tvrdi Džesika Medina, sestra jednog od nestalih mornara. Naime, ona je primila "čudnu“ poruku putem mobilne aplikacije Vocap od svog brata Roberta… »

Tajni Ajfon kodovi za koje mnogi nisu ni čuli

Vesti online 14.12.2017
Premda se radi o postavkama koje mnogi od nas nisu ni sanjali da će im zatrebati, tajne šifre na Ajfonu oduvek su bile super stvar zato jer ih zna mali broj ljudi. Neke od tajnih kodova omogućavju vam hrpu zanimljivih i čudnih stvari. Ovo je sedam… »

Nemci demantuju, a Balkanci već pakovali kofere

Vesti online 14.12.2017
Ambasada Nemačke demantovala je informacije koje su se pojavile u balkanskim medijima da će se do radne dozvole dolaziti čim se u ovoj zemlji pronađe posao. U medijima se pojavila informacija da će novi nemački Zakon o radu omogućiti našim… »

"Đilas bi trebalo prvo da se izvini Beograđanima"

Vesti online 14.12.2017
Potpredsednica vlade i funkcioner SNS Zorana Mihajlović izjavila da će dosadašnji rezultati najbolje predstaviti SNS na predstojećim izborima u Beogradu. Na pitanje novinara kako komentariše to što su Aleksandar Šapić i Dragan Đilas najavili… »

Od "Kalibra" do "Kuznjecova": Ovo oružje je Rusiji donelo blistavu pobedu u Siriji (VIDEO)

Vesti online 14.12.2017
Sirijska kampanja je bila i neka vrsta provere borbene sposobnosti različitih rodova ruske vojske, a nije tajna ni da je Sirija bila poligon za testiranje ruskog oružja i tehnike: krstarećih raketa, PVO sistema, ratnih brodova, podmornica, dronova… »

General Bajić: Ja sam naredio bombardovanje Banskih dvora

Vesti online 14.12.2017
Dan posle podizanja krivičnih prijava protiv petorice srpskih i jednog hrvatskog državljanina zbog bombardovanja Banskih dvora u Zagrebu 1991. stižu prve reakcije iz Srbije. Jedan od okrivljenih, penzionisani general nekadašnje JNA Ljubomir Bajić za… »