Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.12.2017

Stojković: Moji i Ožegovićevi potomci će navijati za Partizan (VIDEO)

Vesti online 14.12.2017
Završen je jesenji deo sezone i vreme je da se svode računi. Partizan je izborio proleće u Evropi, ali u Superligi zaostaje devet bodova za Crvenom zvezdom. Golman Vladimir Stojković je dao intervju za Partizan TV u kojem je analizirao polusezonu i… »

Šrafcigerom na Majku Božju

Vesti online 14.12.2017
Ako je tačno ono što je pre neki dan obelodanio Aleksandar Berkuljan, tehničar u Narodnom muzeju na Cetinju, a fotografije kojima je sve potkrepio, čini se, to nepobitno potvrđuju, ikoni Bogorodice Filermoske, jednoj od najvećih hrišćanskih… »

Koja republika je prva započela raspad najveće države na svetu?

Vesti online 14.12.2017
Iako je Nahčivan jedna mala autonomna republika u sastavu Azerbejdžana, sa ukupnom površinom od 5.500 kilometara kvadratnih i nešto manje od 450.000 ljudi, njeno ime ostalo je zabeleženo kao ime prve republike koja je napustila SSSR. Naime, reč je o… »

Selfi Kolinde sa kamilom postao hit na internetu (FOTO)

Vesti online 14.12.2017
Neobičan selfi hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović širi se Tviterom. Grabar Kitarovićeva je, naime, za vreme boravka u Koprivničko-križevačkoj županiji, posetila tvrđavu Stari grad u Đurđevcu, gde je napravila selfi sa kamilom… »

Rat zbog mesa i škoda

Vesti online 14.12.2017
Rezultati istrage spornih tendera u MUP Srbije još uvek su nepoznati široj javnosti, iako je reč o milionskim ciframa - u evrima. Zaposleni u MUP Srbije podneli su krivične prijave protiv pojedinaca iz vrha Ministarstva zbog spornih nabavki hrane… »

Pale Balkan, teraju Ruse

Vesti online 14.12.2017
Balkan se vratio na listu potencijalnih opasnosti za Sjedinjene Američke Države, ocenio je američki nevladin Savet za spoljne odnose u izveštaju o potencijalnim krizama u 2018. godini. U brošuri je među regionima svrstanim prema stepenu rizika… »

Sudbina tako htela

Vesti online 14.12.2017
Među stotinama onemoćalih staraca koji se sami, bez ikog svog i ikakvih primanja, bore za preživljavanje u zabitima Golije, Rogozne i Peštera je i Kata Bašić (73) iz zabitog Svilanova na Goliji. Da obiđemo baka Katu, napišemo koji red o njenom… »

Sutra na tri kontinenta rođendanske "Vesti" - već večeras na Vesti Digital

Vesti online 14.12.2017
U specijalnom, jubilarnom broju kojim "Vesti" obeležavaju 25 godina, čitaćete: - osnivač "Vesti" Dušan Vidaković ispričao kako je odbio Soroša - videćete gde se štampa najtiražniji dnevni list dijaspore - otkrijte ko je naš - najstariji… »

Ilija Miki Vujović: Uspeli ste da povežete mnoge rasute porodice po čitavom svetu

Vesti online 14.12.2017
- "Vesti" slave već 25 godina, a prvo što mi je u sećanju kad su počele da izlaze, to je da sam ih kupovo redovno, ne samo ja nego mnogo našeg naroda. Bilo je to u vreme rata, sankcija, bombardovanja, kada nije bilo mobilnog telefona kao sada, a… »

Aleksandar Ilić: "Vesti" su uvek bile moj dragi pratilac

Vesti online 14.12.2017
- Čestitam vam jubilej i 25 godina koje su prošle kao tren. Znam kad se sve to pokrenulo i krenulo, bio sam na mnogo rođendana "Vesti", meni dragih prijatelja i slobodno mogu da kažem najuticajnijeg medija što se tiče srpske dijaspore. "Vesti" su… »