Izvor: Vesti online arhiva vesti 14.12.2017

Šta poskupljuje zbog usklađivanja s poreskom politikom EU?

Vesti online 14.12.2017
"Srbija će u procesu usklađivanja poreske politike sa EU morati da uvede PDV na kupovinu prvog stana, opremu za invalide, promet robe verskih zajednica i isporuku dobara za finalnu potrošnju u slobodnim zonama, a akciza će se uvesti na ugalj i koks i… »

VIDEO: Piloti rizikovali život da bi zaštiti Putina

Vesti online 14.12.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin objasnio je novinarima na godišnjoj pres-konferenciji kako je obezbeđivana njegova nedavna poseta Siriji. Piloti ruskih lovaca rizikovali su živote kako bi ga zaštitili, rekao je Putin. Prilikom sletanja, avioni su… »

VIDEO: Putinov vic nasmejao novinare

Vesti online 14.12.2017
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin izazvao je smeh u sali tokom redovne godišnje konferencije za novinare. Ilustrujući odgovor na pitanje o vojnim troškovima, Putin je ispričao vic. Putin je rekao da Rusija želi da osigura svoju bezbednost… »

Ovako sada izgleda Ana Nikolić (FOTO)

Vesti online 14.12.2017
Pevačica je pokazala da nije povratila liniju koju je imala pre trudnoće, a to joj, po svemu sudeći, nimalo ne smeta, te se sve vreme smeškala i fotografisala odlično raspoložena. Ana Nikolić (39) pojavila se na konferenciji održanoj povodom… »

Svetski mediji: Krvava derbi bitka u Beogradu

Vesti online 14.12.2017
Svetski mediji u izveštajima iz Beograda sa 156. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde apostrofirali su scene navijačkog nasilja i podsetili da su problemi na tribinama redovna pojava još iz vremena raspada nekadašnje Jugoslavije. Naslovi… »

Kraj medenog meseca Trampa i moćnog saudijskog princa?

Vesti online 14.12.2017
Niz ukora koje je Trampova administracija uputila Saudijskoj Arabiji govori da je Vašington počeo da zauzima čvršći stav prema Rijadu, piše Al Džazira. Između 14. marta, datuma kada je u Vašingtonu održan prvi samit između predsednika SAD… »

Nostradamus predviđa za 2018.: Dolaze katastrofe, ratovi, a posle...

Vesti online 14.12.2017
Na današnji dan, 14. decembra, rođen je veliki francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, koji je za narednu godinu predvideo mnogo turbulentnih događaja. Nostradamus je rođen u 16. veku, a kao poznati lekar i astrolog uživao je… »

Stojkoviću ugovor do kraja karijere?

Vesti online 14.12.2017
Dobre vesti za navijače Partizana. Prema informacijama televizije "Arena sport", uprava ovog kluba ponudiće golmanu Vladimiru Stojkoviću da tokom zime revidira postojeći ugovor i umesto do leta ostane na Topčiderskom brdu do juna 2020. godine. To bi… »

Višak muškaraca: U ovim zemljama su žene najtraženije

Vesti online 14.12.2017
Portal Brajt sajd sastavio je listu zemalja u kojima je muška populacija brojnija u odnosu na žensku. Pogledajte gde je sve potrebna uteha usamljenim muškim srcima. U ovoj zemlji nalazi se 12.000 muškaraca više nego žena. Na islandu se, u proseku… »

Luka Doooončić (VIDEO)

Vesti online 14.12.2017
As Reala Luka Dončić opet je oduševio. Na meču Evrolige sa ljutim rivalom Barselonom, mladi Slovenac postigao je neverovatan koš. Na isteku treće četvrtine, dobio je loptu ispod svog koša, iz očaja je pokušao i na zaprepašćenje svih u dvorani… »