Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 16.03.2018

Kraj sezone za Felipea Luisa zbog loma fibule

Večernje novosti 16.03.2018
Brazilski levi bek će zbog povrede, izazvane udarcem napadača Lokomotive Edera, skoro sigurno propustiti Svetsko prvenstvo u Rusiji. Fudbaler madridskog Atletika Felipe Luis zbog preloma fibule na meču protiv Lokomotive u Moskvi u Ligi Evrope završio… »

Foto+video: Most pao u Majamiju jer su sajle popustile posle stres testa?

Večernje novosti 16.03.2018
Šestoro mrtvih u nesreći na Floridi. Urušio se nedelju dana po montaži. PONOS američkog građevinarstva, prvi most u svetu od samočistećeg betona, zamišljen da izdrži najžešće udare uragana i traje 100 godina, srušio se pet dana pošto je… »

Haradinaj: Nema dogovora sa Srpskom listom o demarkaciji

Večernje novosti 16.03.2018
Premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj priznao je danas da nema dogovora sa poslanicima Srpske liste o podršci Sporazumu o demarkaciji. PRIŠTINA - Naredna sednica parlamenta tzv. Kosova, na čijem dnevnom redu će se po četvrti put naći… »

Puškov: SAD da objasne kako su bombama otcepile Kosovo

Večernje novosti 16.03.2018
Predlažem Stejt departmentu da umesto saopštenja o Krimu objasne kako su, bez ikakvog referenduma, bombama i raketama otcepili Kosovo od države Srbije, napisao je na svom tviter profilu ruski senator Aleksej Puškov. MOSKVA - Predlažem Stejt… »

Bombom na "Oko"

Večernje novosti 16.03.2018
Nastavljeni obračuni klanova u Podgorici. Mina kod porodične radnje Miloševića. U PODGORICI je posle višemesečnog zatišja, novom eksplozijom, drugom za tri dana, nastavljen rat kriminalnih klanova, koji ne prezaju ni od postavljanja eksplozivnih… »

Dodik: Većina Srba u RS bi se izjasnila za pripajanje Srbiji

Večernje novosti 16.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da bi se većina Srba u Srpskoj na referendumu, kada bi on bio održan, izjasnila za pripajanje RS Srbiji. BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da bi se većina… »

Povećan broj vakcinisanih, epidemija malih boginja jenjava

Večernje novosti 16.03.2018
Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je danas da je poslednjih meseci povećan broj vakcinisanih, dodajući da treba očekivati da epidemija malih boginja polako jenjava. BEOGRAD - Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio je danas da je poslednjih meseci… »

Vlada usvojila tri predloga zakona iz oblasti prosvete

Večernje novosti 16.03.2018
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici tri predloga zakona iz oblasti prosvete. BEOGRAD - Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici tri predloga zakona iz oblasti prosvete: Predlog zakona o nacionalnom okviru kvalifikacija Republike Srbije… »

Bizaran slučaj: Živog čoveka sud proglasio mrtvim

Večernje novosti 16.03.2018
Rumunski sud odbio je tvrdnju 63-godišnjeg Rumuna Konstatina Relijua da je živ, nakon što je zvanično registrovano da je preminuo. Rumunski sud odbio je tvrdnju 63-godišnjeg Rumuna Konstatina Relijua da je živ, nakon što je zvanično registrovano… »

Kosović: Zbog povratka sam trenirao od sedam ujutru

Večernje novosti 16.03.2018
Jedva sam čekao i milion puta sam i tokom priprema hteo da uđem u igru, jer sam se osećao dobro, ali subjektivan osećaj je jedno, a fizika nešto drugo - izjavio je vezista Partizana. Fudbaler Partizana Nebojša Kosović izjavio je da je srećan što… »