Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 16.03.2018

Posle 12 godina braka: Razvodi se sin Donalda Trampa

Večernje novosti 16.03.2018
Donald Tramp Junior i njegova supruga Vanesa Tramp se razvode nakon 12 godina braka, javio je ABC njuz. VAŠINGTON - Donald Tramp Junior i njegova supruga Vanesa Tramp se razvode nakon 12 godina braka, javio je ABC njuz. "Uvek ćemo imati ogromno… »

Povređen pešak u Bulevaru despota Stefana

Večernje novosti 16.03.2018
U Bulevaru despota Stefana danas je povređen pešak kada je na njega naletelo putničko vozilo i odbacilo ga na autobus, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. BEOGRAD - U Bulevaru despota Stefana danas je povređen pešak kada je na njega naletelo putničko… »

Vulin: Obnova Spomenika zahvalnosti Francuskoj - obnova vrednosti koje su nas spajale

Večernje novosti 16.03.2018
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija u proteklih sto godina, od završetka Prvog svetskog rata, nije prestala da se seća prijateljstva koje je sa Francuskom izgradila tokom ratnih vremena. BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije… »

Počinje 19. “Gitar art festival”

Večernje novosti 15.03.2018
Pod sloganom "Nastaviće se" u petak u Domu omladine Beograd počinje 19. "Gitar art festival" koji će do 21. marta okupiti više od 100 učesnika iz 25 zemalja. Pod sloganom "Nastaviće se" u petak u Domu omladine Beograd počinje 19. "Gitar art… »

MUP: 2017. najmanje ubistava u poslednjih 30 godina

Večernje novosti 15.03.2018
MUP, povodom tvrdnji pojedinih medija da spisak kriminalnih ubistava u Srbiji postaje sve duži, saopštilo je večeras da je prošle godine u našoj zemlji bilo 76 krivičnih dela ubistava. Ministarstvo unutrašnjih poslova, povodom tvrdnji pojedinih… »

Težak udes kod mojkovca: Poginuo Čačanin, troje povređenih

Večernje novosti 16.03.2018
Tragedija u Lepencu na putu Mojkovac-bijelo Polje. U nesreći su učestvovala dva automobila i šleper. U petak oko 17 sati u Lepencu na magistrali Mojkovac-Bijelo Polje u direktnom sudaru “Megana” ČA RG 065XG kojim je upravljao Marko Petrović iz… »

Lazanski: Optužbe protiv Rusije za trovanje Skripalja su nova verzija Račka i Markala

Večernje novosti 16.03.2018
Slučaj trovanja bivšeg dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja nova je inscenacija po ugledu na Račak i Markale, koji bi trebalo da posluži stvaranju što jačeg antiruskog saveza. Slučaj trovanja bivšeg dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja nova je… »

SAD, Kanada i Meksiko: Zajedno za Mundijal 2026.

Večernje novosti 16.03.2018
Tri države istakle kandidaturu za organizaciju Svetskog prvenstva, a čak 23 grada izrazila želju da budu jedni od domaćina. SAD, Kanada i Meksiko istakli su kandidaturu za organizaciju SP 2026, a čak 23 grada izrazila su želju da budu jedni od… »

Necenzurisani snimak: Hilari prebačena hitno u bolnicu posle nezgode u hotelu (video)

Večernje novosti 16.03.2018
Na video snimku koji je deljen na društvenim mrežama ove nedelje prikazano je kako se Klintonova spotakla na stepenice u palati u centralnom delu Indije. Na video snimku koji je deljen na društvenim mrežama ove nedelje prikazano je kako se Klintonova… »

Zbog droge u školi odgovara nastavnik

Večernje novosti 16.03.2018
Policija traga za dilerima koji su "zaboravili" tri kilograma "skanka" u Čačku. Direktor OŠ "Vuk Karadžić": Proveravamo da li je bilo propusta. Problem je što su đaci ostavili tragove. IDENTITETI dilera koji su ostavili tri kilograma "skanka" u… »