Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 16.03.2018

WhatsApp u Evropi neće deliti podatke korisnika s fb

Večernje novosti 16.03.2018
Iz kompanije WhatsApp nedavno je saopšteno da se podaci korisnika neće deliti sa Facebook-om kako bi se ispoštovao zakon o zaštiti podataka na području Evrope. Iz kompanije WhatsApp nedavno je saopšteno da se podaci korisnika neće deliti sa… »

Tržište u centru Beograda jagma za malim stanovima

Večernje novosti 15.03.2018
Prošle godine u Srbiji sklopljeno 141.000 ugovora o prometu nepokretnosti. Garsonjere tražene jer se lako izdaju kao apartman na dan. PREMA godišnjem izveštaju Republičkog geodetskog zavoda tokom 2017. godine, sklopljeno je i realizovano 141.000… »

Osoblje UN u Ženevi najavilo štrajk zbog smanjenja plata

Večernje novosti 15.03.2018
Osoblje Ujedinjenih nacija u Ženevi najavilo je da će sutra štrajkovati zbog smanjenja plata. Osoblje Ujedinjenih nacija u Ženevi najavilo je da će sutra štrajkovati zbog smanjenja plata. Zaposlenima u Ujedinjenim nacijama u Ženevi smanjena je… »

Pentagon: "Dezinformacije" navele Vulina na kritike

Večernje novosti 15.03.2018
Pentagon saopštio da su "dezinformacije" navele srpskog ministra odbrane Aleksandra Vulina da kritikuje visokog američkog generala Kurtisa Skaparotija, koji je upozorio da se Rusija meša u pitanja ove balkanske zemlje. Pentagon je danas saopštio da su… »

Huligani na Slaviji Sipali prašak pa se slikali pored fontane, snimile ih sigurnosne kamere! (video)

Večernje novosti 15.03.2018
Goran Vesić prokomentarisao da u Beogradu postoji "manja grupa ljudi koji zarad ostvarivanja svojih političkih ciljeva uništavaju sve što se u Beogradu uredi ili izgradi" U Begradskoj hronici na javnom servisu večeras je objavljen snimak na kojem se… »

Vučić međunarodnoj zajednici: Više vam ništa ne verujem - nagovorite vaše mezimče da ispuni dogovore!

Večernje novosti 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da međunarodnoj zajednici, koja je garant briselskog sporazuma, a ne samo Albancima, više ništa ne veruje po pitanju formiranja Zajednice srpskih opština. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar… »

Roho u Mančester junajtedu do 2021. godine

Večernje novosti 16.03.2018
Argentinac, koji je već mesec dana van terena zbog povrede, imaće opciju da ostane još jednu sezonu na “Old Trafordu” po isteku nove saradnje. Fudbaler Mančester Junajteda Markos Roho produžio je ugovor do 2021. godine, objavio je danas klub sa… »

Avganistan: Bebi dali ime Donald Tramp, rodbina ih proterala (foto)

Večernje novosti 16.03.2018
Bračni par iz malog sela u Avganistanu nazvao je svoju novorođenu bebu Donald Tramp, zbog iznenađujuće plave kose s kojom im je sin došao na svet. Ta odluka im je donela velike nevolje. Bračni par iz malog sela u Avganistanu nazvao je svoju… »

Čestice plastike otkrivene u flaširanoj vodi

Večernje novosti 15.03.2018
U novinarskoj organizaciji "Orb medija" koristeći specijalne boje, sproveli eksperiment u kome su tražili mikročestice u flaširanoj vodi, posle čega je reagovala Svetska zdravstvena organizacija. Svetska zdravstvena organizacija ispitaće da li… »

Savu kroti betonski zid (foto)

Večernje novosti 16.03.2018
Igor Mirović i Branislav Nedimović obišli radove na nasipu u Sremskoj Mitrovici. Za bedem dug tri kilometra "Vode Vojvodine" izdvojile 130 miliona dinara. ZAVRŠETKOM odbrambene linije na levoj obali Save u dužini od tri kilometra, između Hrtkovaca i… »