Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 16.03.2018

Dačić u Sarajevu: Svuda nude espreso, nigde bosanske kafe (foto)

Večernje novosti 16.03.2018
Srpski šef diplomatije Ivica Dačić, koji je u dvodnevnoj poseti Sarajevu, na konferenciji ministara inostranih poslova Zapadnog Balkana, požalio se da mu svuda nude samo - espreso. SRPSKI šef diplomatije Ivica Dačić, koji je u dvodnevnoj poseti… »

Divlji buvljak uz šine kod Cvetka

Večernje novosti 16.03.2018
Plato ispred ulaza na zvezdarsku zelenu pijacu uzurpirali ulični prodavci. Opština i komunalna policija su na potezu. PLATO ispred Cvetkove pijace na Zvezdari okupirali su ulični prodavci. Uzurpirali su sve prilaze pijaci, ali i deo oko tramvajskog… »

Ogromno nedaće zbog retke bolesti: Leka za Vericu nema čak ni u registru

Večernje novosti 16.03.2018
Verica Plavšić (46), iz Valjeva, zbog retke bolesti suočena sa ogromnim problemima dobijanja odgovarajuću terapiju. Apoteke nemaju medikament jer, verovatno, nikome pre nje nije ni trebao. VERICA Plavšić (46), iz grada na Kolubari, jedina u Srbiji… »

Direktori će odlučivati o trošenju para

Večernje novosti 16.03.2018
Predškolske ustanove dobijaće novac u skladu sa ranije podnetim planovima. Svaki dinar bi trebalo da se pravda pismenim izveštajem. PREDŠKOLSKE ustanove neće više morati da čekaju zeleno svetlo Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu za… »

Ertel: Da je Pešić došao ranije igrali bismo u četvrtfinalu Evrolige

Večernje novosti 16.03.2018
On mi je dao slobodu i zbog njega imam dodatno samopouzdanje. Svi se osećamo bolje na terenu i to se vidi - priča Tomas. Pokušavala je Barselona na sve načine da se vrati na pobednički kolosek i da krene da osvaja važne trofeje. Sa Jorgosom… »

Šaka badema protiv prehlade

Večernje novosti 16.03.2018
Cinka najviše ima u koštunjavom voću, posebno u bademima, pasulju, siru, pšeničnim klicama. CINK je jedan od malobrojnih minerala koji se u organizmu čoveka nalazi u tragovima. Izuzetno je važan za prevenciju prehlada i hroničnih infekcija… »

Nakon što je Olivera Zekić, članica Saveta REM-a neosnovano izrekla meru upozorenja televiziji Pink,Željko Mitrović…

Večernje novosti 16.03.2018
Nakon što je Olivera Zekić, članica Saveta REM-a neosnovano izrekla meru upozorenja televiziji Pink, vlasnik i generalni direktor Željko Mitrović, oglasio se tim povodom. Nakon što je Olivera Zekić, članica Saveta REM-a neosnovano izrekla meru… »

Kanjevac ubicu doveo u firmu ispovest koleginice programera: Skenirao je sve pogledom, a onda su se čuli pucnji...

Večernje novosti 16.03.2018
Ispovest Nataše Narančić, zaposlene u firmi u kojoj je Nebojša Stojilković izrešetao svoje kolege. Sabotirao je ostale uključene u projekat, a 8. marta skinut je sa njega. Nikada nije voleo timski rad. NEBOJŠA je ušao u našu kancelariju smrtno… »

Aranitović u Lovćenu

Večernje novosti 16.03.2018
Doskorašnji igrač Mege se rastao sa ekipom iz Sremske Mitrovice i do kraja sezone će igrati za crnogorski tim. Doskorašnji igrač Mega Bemaksa Petar Aranitović (23, 194cm) se rastao sa timom iz Sremske Mitroviće i do kraja sezone će igrati u… »

Novi biznis Vikendice na dan

Večernje novosti 16.03.2018
Kuće na obodu prestonice se rentiraju po 20 evra za noć. Mušterije su građani koji žive u urbanim gradskim sredinama. DESETINE hiljada Beograđana na obodu prestonice ima vikendicu. Najveći broj nekretnina za odmor tokom većeg dela godine zjapi… »