Izvor: Danas arhiva vesti 29.06.2018

Završni koncert Rok kampa za devojčice 1. jula

Danas 29.06.2018
Završni koncert druge generacije Rok kampa za devojčice održaće se u nedelju, 1. jula, sa početkom u 13 časova na otvorenoj bini Ekološkog centra Radulovački, Mitropolita Stanimirovića 5, Sremski Karlovci. Devojčice uzrasta od 10 do 14 godina iz… »

Svetski rekord u broju učesnika

Danas 29.06.2018
Počela Dvadeseta balkanska smotra mladih strip autora U galeriji Leskovačkog kulturnog centra sinoć su otvorene dve izložbe – jedna takmičarska sa radovima mladih strip autora Balkana i druga sa crtežima dosadašnjih laureta, čime je počela… »

Otkud policija u sali tokom izbora rektora?

Danas 29.06.2018
Kontroverze oko sednice Saveta Univerziteta u Kragujevcu Otkud policija na kragujevačkom Ekonomskom fakultetu, na kojem je prekjuče održana konstitutivna sednica novog Saveta Univerziteta i potom izabran v.d. rektora, i dalje nije poznato. Prema Zakonu… »

Mile Cvik postaje VOZZi

Danas 29.06.2018
Mobilna aplikacija koja je u Srbiji digitalizovala sistem putne asistencije dobila je potvrdu vrednosti od strane tržišta i najavljuje širenje na region Srpski start up Mile Cvik, koji je digitalizovao sistem pomoći na putu i za kratko vreme pridobio… »

Velikim koracima ka Berlinu

Danas 29.06.2018
Ivana Španović doskočila do zlata i rekorda na Mediteranskim igrama Trebalo je neko vreme Ivani Španović da „prezupči“ s juniorske na seniorsku karijeru, a kada je to učinila ušla je u rutinu osvajanja medalja. I na aktuelnim Mediteranskim… »

Đoković: Uzvratna poseta znak osnaženih prijateljskih i poslovnih odnosa

Danas 29.06.2018
Predstavnici kineske Pokrajine Džeđang u poseti AP Vojvodina Delegacija grada Lišui, kineske Pokrajine Džeđang, boravi ovih dana u radnoj poseti Republici Srbiji, a prilikom posete AP Vojvodini, delegaciju je primio potpredsednik Pokrajinske vlade i… »

Udovičić: Srbija centar školskog sporta

Danas 29.06.2018
Jedan od ključnih ciljeva Ministarstva omladine i sporta je motivacija dece da uđu u sistem školskog sporta i da se kao takav još više razvija kroz brojna školska i međunarodna takmičenja, izjavio je danas ministar Vanja Udovičić u razgovoru sa… »

Podrška EU Pirotu za poboljšanje položaja romske populacije

Danas 29.06.2018
Pirot je jedan od deset gradova koji je dobio podršku za izradu i unapredjenje strateških, finansijskih i institucionalnih mehanizama za sprovedjenje mera inkluzije Roma i Romkinja. Sporazum o saradnji u okviru programa “Podrška EU inkluziji Roma –… »

Muzički vodič od 29. juna do 6. jula

Danas 29.06.2018
Svakog petka portal Danasa preporučuje kako da narednih sedam dana provedete opuštajući se uz muziku. Pogledajte šta je sve najavljeno od muzičkih dešavanja za naredni period. 29. jun – Easy Tiger žurka Mesto održavanja: Social club, Beograd… »

Cvetković: Uskoro novi detalji o otmici

Danas 29.06.2018
Novinar iz Bele Crkve odgovarao na pitanja na Fejsbuk strani Danasa Na nedavno održanoj konferenciji za štampu bilo je omogućeno da svi prisutni postavljaju neograničeni broj pitanja i potpitanja, a svakako će uskoro biti prilika da upoznam javnost i… »