Izvor: Danas arhiva vesti 20.02.2019

Uhapšen zbog oružja

Danas 20.02.2019
Pripadnici MUP Zrenjanin uhapsili su Z.P. (1958) iz okoline Zrenjanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio kriivčno delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa u… »

Portal Bebac najoštrije osudio ponašanje Vučića i Lončara

Danas 20.02.2019
"Fotografisanje za medije važnije od bezbednosti bolesne dece" Portal Bebac najoštrije je osudio krajnje neodgovorno i bahato ponašanje ministarstva zdravlja Zlatibora Lončara i predsednika Aleksandra Vučića koji su zarad lične promocije ugrozili… »

Kina zabranila strancima ulazak na Tibet

Danas 20.02.2019
Kina je zabranila strancima ulazak na Tibet u periodu osetljivih godišnjica. Turističke agencije su danas navele da strani turisti neće moći da uđu u himalajski region do 1. aprila. Ne zna se kada je zabrana stupila na snagu, iako neki aktivisti… »

Agencija: Kampanjom „Budućnost Srbije“ Vučić nije prekršio zakon

Danas 20.02.2019
Povodom prijave podnete Agenciji za borbu protiv korupcije u vezi sa aktivnostima predsednika Republike u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, Agencija je saopštila da predsednik Republike nije prekršio Zakon o Agenciji za borbu protiv korupcije… »

Stefanović sa turskim ministrom o saradnji policija dve zemlje

Danas 20.02.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Istanbulu sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Sulejmanom Sojluom o unapređenju saradnje policija dve zemlje u borbi protiv organizovanog kriminala, terorizma, kao i u… »

Šreder: Priština će morati da ukine tarife namenjene Srbiji

Danas 20.02.2019
Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder izjavio je da je uvođenje prištinskih taksi na srpsku robu loša stvar i da je njihovo ukidanje preduslov da se strane vrate za pregovarački sto. Šreder je u intervjuu za Blic rekao da je „siguran da će… »

Španovićeva prva zvezda

Danas 19.02.2019
Beograd sutra domaćin četvrtog atletskog Serbia opena Po četvorogodišnjoj tradiciji, Beograd i atletska dvorana na Banjici biće poprište Otvorenog prvenstva Srbije pod krovom, sa trofejnom skakačicom u dalj Ivanom Španović kao najvećom zvezdom… »

Nogo: Politička eliminacija unutar Dveri nezgodnog rivala

Danas 20.02.2019
Disciplinska komisija Dveri izbacila Srđana Noga iz stranke Narodni poslanik Srđan Nogo izbačen je iz Dveri. Nogo za Danas kaže da je odluka nezakonita i nepostojeća i da će se na nju žaliti. Kako je juče saopšteno iz Dveri, disciplinska komisija… »

Na Gradini zaplenjeno 2.000 termostata za bojlere

Danas 20.02.2019
Carinici su u saradnji sa policijom juče na ulazu graničnog prelaza Gradina, u gepeku jednog automobila zaplenili gotovo 2.000 termostata za bojlere, saopštila je Uprava carine. U saopštenju se navodi da je prekršaj otkriven kada je na red za… »

Ljajić: Srpska roba stiže na Kosovo alternativnim putevima

Danas 20.02.2019
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da srpske robe ima širom Kosova i da tamo dospeva alternativnim putevima. Navodeći da su zvaničnici Srbije odmah po uvođenju taksi na srpsku robu upozoravali na razvijanje… »