Beograd arhiva vesti 28.03.2019

Raspisan javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja preduzetništva

Studio B 28.03.2019
Sekretarijat za privredu je raspisao javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja preduzetništva na teritoriji grada Beograda za 2019. godinu, saopšteno je iz ovog sekretarijata. Raspisan javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja… »

Redovi za proveru krvne slike, vida, masti i šećera u krvi

Politika 28.03.2019
Od samog otvaranja vladalo je veliko interesovanje posetilaca svih generacija. – Manifestacija na kojoj može da se proveri stanje zdravlja bez zakazivanja biće otvorena i danas do 20 časova. Direktan susret sa medicinskim stručnjacima i brojni… »

Uvodi se linija 22a

Večernje novosti 28.03.2019
Od ponedeljka, 1. aprila, saobraćaj u centru grada biće značajno otežan. Autobus će prevoziti putnike od Trga Slavija do Palate "Albanija" POČETAK druge faze radova na rekonstrukciji Trga republike počeće 1. aprila, od kada će i saobraćaj u tom… »

Ubicama iz OVK u hagu sude ljudi Nasera Orića, Gotovine i Markača?! Da li je ovo znak da pravde za Srbe nema?

Srbija danas 28.03.2019
Od ukupno 20 sudija Specijalizovanih veća novog haškog suda za zločine tzv. OVK, osmoro je sudilo u okviru misije Euleksa na Kosovu i Metohiji, a šestoro imaju neko iskustvo kao članovi veća Haškog tribunala za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji… »

Seča šume Gibavac bila po zakonu

Danas 28.03.2019
Danas.rs istražuje: Meštani Bečmena zabrinuti zbog krčenja 14 hektara šume, iz Srbijašuma poručuju da je sve urađeno legalno Meštane surčinskog sela Bečmen sredinom marta uznemirila je seča šume Gibavac. Kako je bilo dosta mehanizacije i… »

Pukla cev kod Ade, saobraćaj preusmeren

Danas 28.03.2019
Zbog pucanja vodovodne cevi u Paštrovićevoj ulici kod Ade, saobraćaj je preusmeren iz pravca Banovog brda ka centru grada, dok je stanje redovno za vozila koja se kreću iz drugog pravca, rečeno je agenciji Beta u Sekretarijatu za saobraćaj Beograda… »

Obaveštenje na jednom pančevačkom vrtiću naljutilo roditelje

Blic 28.03.2019
Natpis u pančevačkom vrtiću "Neven" kojim se mole roditelji da ne ostavljaju za sobom smeće izazvao je potpunu buru na društvenim mrežama, budući da pojedini roditelji nisu zadovoljni ovakvom vrstom obaveštenja. "Poštovani roditelji, molimo vas… »

Inspekcija škola i vrtića: Naloženo uklanjanje grafita, popravka ograda i sportskih terena

Blic 28.03.2019
U toku je redovna kontrola komunalnog reda u 235 objekata predškolskih ustanova na teritoriji gradskih opština Stari grad, Savski venac, Rakovica, Čukarica, Zemun, Vračar, Palilula, Zvezdara, Voždovac i Novi Beograd. Kako je saopšteno iz… »

Preuređenje dela kompleksa Novog groblja: Gradiće i podzemnu garažu

Večernje novosti 28.03.2019
Grad je dao na javni uvid plan detaljne regulacije (PDR) kojim je planirana izgradnja podzemne garaže, muzej na otvorenom sa informacionim centrom. KOMPLEKS Novog groblja očekuju preuređenje i dodatni sadržaji. Grad je dao na javni uvid plan detaljne… »

Globalne selidbe iz srca Beograda: Posao za mlade i šansa za razvijanje preduzetničkih ideja (video)

Srbija danas 28.03.2019
Svim ljudima je potrebna podrška, a pogotovo onima koji reše da ostvare snove i razviju svoje ideje. Mladi ljude se nakon fakulteta nađu pred životnim izazovom kako da započnu svoj poslovni život i krenu u građenje karijere, a to je poduhvat koji… »