Извор: Ало архива вести 12.03.2016

Исламска држава поново напала хемијским оружјем

Ало 12.03.2016
Ирачки званичници тврде да је Исламска државе рано јутрос недалеко од Киркука извела два напада хемијским оружјем у којима је живот изгубила једна трогодишња девојчица, а око 600 људи повређено. Представници безбедносних… »

Јелена Крунић вечерас улази у "Парове 2"!

Ало 12.03.2016
Го-го играчица Јелена Крунић, коју смо упознали у "Фарми", спремна је да се усели у конкурентски ријалити "Парови 2". Баш као што смо јуче писали, нови ријалити почиње вечерас, а биће саставни део "Парова". Јелена Крунић… »

Весни Ривас опада коса (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Синоћ су певачице Слађана Петрушић и Весна Ривас решиле да се офарбају. Док је Гастоз фенирао Слађу, Зорица Дукић је фарбала Весну. Међутим, после фарбања, када је певачица покушала да се рашчешља, сви учесници… »

Србија одаје почаст Зорану Ђинђићу

Ало 12.03.2016
Данас се обележава 13 година од убиства Зорана Ђинђића. Премијер Вучић положио венац на спомен-плочу у дворишту владе. Породица и грађани положили венце на гроб у Алеји великана. Почела шетња за Зорана. Србија данас… »

Вучић: Нећу министрима повећати плате!

Ало 12.03.2016
Премијер Вучић тврди да министрима у Влади неће бити повећаване плате. Каже да је за њега битније да се плате повећају учитељима, наставницима и здравственим радницима. Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас… »

Вучић: Карађорђевићу, плати струју па нас тужи

Ало 12.03.2016
Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас престолонаследнику Александру Карађорђевићу, поводом његове најаве да ће тужити државу, да најпре плати струју. "Прво ти плати струју коју си дужан Србији, па онда тужи… »

Пастор предао изборну листу

Ало 12.03.2016
Савез војвођанских Мајдара (СВМ) предао је данас изборну листу Републичкој изборној комисији (РИК) за ванредне парламентарне изборе 24. априла. Носилац листе "Савез војвођанских Мађара - Пастор Иштван" председник је СВМ-а… »

Горе центри за смештај избеглица

Ало 12.03.2016
Неколико центара предвиђених за смештај избеглица запаљено је ноћас у Шведској. Три објекта у насељу Сатила, у подручју Марк на југозападу Шведске, сада су празна, а требало је да приме око 150 избеглица, јављају локални… »

Нацртали кукасти крст на травњаку катедрале

Ало 12.03.2016
Источнонемачки град Ерфурт подигао је оптужницу против непознатих починилаца након што су медији открили огроман кукасти крст на травњаку поред катедрале, видљив на сателитским фотографијама сервиса "Гугл ерт", преноси… »

Марко дигао жири на ноге (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Марко Бошњак био је звезда синоћне епизоде "Пинкових звездица". Он је извео песму Џеси Џеј "Мамма кновс бест" и зарадио стојеће овације. Његова мајка каже да му је она омиљена певачица. "Ти си Божје дете. Ово је… »