Извор: Ало архива вести 12.03.2016

Хапсе демонстранте да прођу мигранти

Ало 12.03.2016
Полиција је ухапсила 14 младих екстремно-десничарских активиста након што су запалили гуме и покушали да зауставе мигранте од уласка у центар француске луке Кале. Група "Генерацијски идентитет" навела је у саопштењу да су… »

Породица одала пошту Ђинђићу

Ало 12.03.2016
У Алеји великана на Новом гробљу у Београду породица, пријатељи, страначке колеге и грађани од јутрос поводом 13 година од убиства премијера Србије Зорана Ђинђића одају пошту, полагањем венаца и паљењем свећа на… »

Пљачка века пропала због правописне грешке

Ало 12.03.2016
Због једне правописне грешке хакери остали без жељеног плена од милијарду долара. Због правописне грешке у налогу за новчани трансфер заустављен је низ трансакција којима су хакери покушали да извуку милијарду долара преко… »

Ко следећи лети из "Парова"?

Ало 12.03.2016
Синоћ су у "Паровима" одржане номинације. Шесторо учесника сада је у борби за останак у лускузној вили. Публика је номиновала Весну Ривас. Од стране укућана номинован је Бранислав Радонић Брендон. Продукција је номиновала… »

Убио сам Јелену, јер ме је издала!

Ало 12.03.2016
Полицајац Дејан Стојиљковић, који је хладнокрвно убио своју невенчану супругу Јелену Шиндрић рекао је да је то учинио "јер га је издала". - Јелена ме је издала, а лудо сам је волео... Жену и дете сам оставио због ње, а она… »

На сахрани ранили четворо људи

Ало 12.03.2016
У пуцњави на муслиманском гробљу, недалеко од канадског града Калгари, повређене су четири особе, саопштила је канадска полиција. Наредник Џек Потрас рекао је да се пуцњава догодила у вароши Кокран након чега су… »

Наш син је глув пошао у школу, а онда су кренуле муке

Ало 12.03.2016
Осам година трајала је дилема родитеља Данијела Торњанског (11) зашто њихов првенац не реагује увек на оно што му дуги причају. Данијел Торњански из Кикинде је рођен наглув. Његови родитељи и лекари су то открили тек… »

Северна Кореја изгубила подморницу?

Ало 12.03.2016
Пентагон сматра да је војска Северне Кореје ове недеље изгубила везу са једном својом подморницом. Како преноси америчка телевизија ЦНН, позивајући се на три званичника министарства одбране у Вашингтону који су желели да… »

И Цеца се опростила од Драгана Николића (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Вест о смрти легенде српског глумишта погодио је и фолк звезду Цецу Ражнатовић. Она се попут многих славних личности опростила од Драгана Николића на свом Инстаграму. - Последњи поздрав легенди српског глумишта - написала… »

Ситуација у Србији стабилна, вода стагнира

Ало 12.03.2016
Ноћ у Србији протекла мирно. Поподне се очекују нове падавине. Више од 300 припадника Војске Србије и даље на терену. Ноћ у Србији протекла је без већих проблема. Ниво воде на рекама углавном стагнира, осим нивоа Западне и… »