Извор: Политика архива вести 21.06.2016

Поправке у погону Макиш до 16 часова

Политика 21.06.2016
Јавно предузеће Београдски водовод и канализација саопштило је да ће квар у погону „Макиш” бити саниран најкасније данас до 16 часова. Квар у производном погону „Макиш” због којег грађани пет београдских општина и… »

Адвокатске услуге за 15 евра месечно

Политика 21.06.2016
Само 24 одсто грађана Србије верује својим адвокатима, док три четвртине тек делимично верују, или уопште немају поверење у своје заступнике пред судом, показало је истраживање које је спровела агенција Партнер ресеарцх… »

Либија: 29 мртвих у експлозији у складишту оружја

Политика 21.06.2016
ТРИПОЛИ - Најмање 29 особа је погинуло у експлозији складишта оружја у близини либијске престонице, а на десетине су рањене, саопштили су безбедносни званичници и лекарске службе. Експлозија се догодила у граду Гарабули… »

Да смо хтели Вазуру, напали бисмо Вазуру

Политика 21.06.2016
Веља изјавио да је ударио Кумбуровића јер му је овај опсовао мајку, Меда шутирање жртве правдао „помагањем другу”. Вељко Беливук Веља и Дарко Ристић Меда, навијачи Партизана оптужени за пребијање двојице радника… »

Православни сабор без 110 милиона верника

Политика 21.06.2016
Волели бисмо да су све православне словенске цркве присутне, али они имају неке разлоге, као и друге цркве које смо чули да нису присутне на Сабору. Надамо се и да су ти разлози невелики и да ће врло брзо тај облачак… »

Весић: Ребаланс буџета због повећања прихода

Политика 21.06.2016
Градски менаџер Горан Весић каже да ће се на дневном реду Скупштине града сутра наћи ребаланс буџета, јер су од почетка године повећани приходи у граду за девет милијарди динара. У плану је, како је прецизирао, да се… »

Кинотека отвара легат Карла Малдена

Политика 21.06.2016
Југословенска кинотека постаће богатија за личне предмете и успомене из дуге и плодне каријере славног америчког глумца, оскаровца Карла Малдена, рођеног као Младен Секуловић, који је увек био поносан на своје српско порекло… »

Косјерић: Штета милионска, комисије на терену

Политика 21.06.2016
КОСЈЕРИЋ – Комисије за процену штете, други дан обилазе сва места у Косјерићу која су претрпела разне врсте оштећења услед невремена које је у недељу поподне захватило ту општину. Председник општине Косјерић Милијан… »

Почиње Београдски фестивал европске књижевности

Политика 21.06.2016
Отварањем изложбе радова Иване Ристић у холу Велике сале Дома омладине Београда, вечерас у 19 часова, и сусретом и разговором с познатим хрватским писцем Зораном Ферићем у 20 часова, почиње пети Београдски фестивал… »

Укинута пресуда судији Јакшићу

Политика 21.06.2016
Трећестепено веће Апелационог суда укинуло је пресуду којом је бивши члан Високог савета судства, судија Благоје Јакшић, осуђен на три године затвора због злоупотребе службеног положаја и предмет вратио другостепеном суду… »