Извор: Вести онлине архива вести 23.09.2016

Америка у дуговима до гуше

Вести онлине 23.09.2016
"Износ америчког дуга се приближава критичној тачки", изјавио је бивши министар финансија Русије Алексеј Кудрин. - У току је велика дискусија о томе како ц́е земља да врац́а свој дуг. Европа такође долази до критичне… »

ВИДЕО: Дански аматер постигао гол године!

Вести онлине 23.09.2016
У стилу Златана Ибрахимовића. Сећате ли се гола који је Швеђанин дао Енглеској пре скоро четири године? Сличан погодак, можда и ефектнији дао је један Данац. На једном нижелигашком мечу у Данској, фудблер Холтеа постигао… »

ВИДЕО: Серена баш не воли да носи брус

Вести онлине 23.09.2016
Најбоља тенисерка света Серена Вилијамс била је звезда модне ревије у Милану. "Црна газела" воли да се провокативно облачи и да објављује слике на друштвеним мрежама. И овај пут није имала брус. Серена Виллиамс Форгетс Хер… »

Из Вуковог ријечника: Муцава шљива и слаба ракија

Вести онлине 23.09.2016
Портал "Вести-онлине" вам у оквиру рубрике "Ризница" преноси народне обичаје и веровања, као и тумачења речи, које је забележио великан чувања српске традиције Вук Стефановић Караџић. Метнути - "ставити. Метни које… »

ВИДЕО: Јокановић нокаутирао свог играча

Вести онлине 23.09.2016
Тренер Фулама Славиша Јокановић нокаутирао је играча свог тима Колија Вудроуа на тренингу. Српски стручњак је погодио лопром директно у главу, а 21-годишњи играч тима из Лондона је пао као покошен. Наравно, Србин је одмах… »

Зашто је битно да постанеш програмер?

Вести онлине 23.09.2016
О њима данас скоро сви причају. Развој технологије и убрзана дигитализација услуга је створила велико ИТ тржиште, коме се сваке године границе све више померају. Вероватно сте већ видели неке од ових наслова о програмерима… »

Обама бесан због Додика!

Вести онлине 23.09.2016
Бараку Обами је много више засметало то што је Милорад Додик отишао код Путина да тражи подршку од тога што се у Републици Српској у недељу одржава референдум! Посета председника РС Русији и његов састанак са председником… »

Вознијацки на Радванску у Токију

Вести онлине 23.09.2016
Данкиња и Пољакиња у борби за финале. Други полуфинални пар Свитолина - Осака. На турниру Премиер категорије у Токију, Тореј Пан Пацифик Опену (тврда подлога, 885.500 $) преостале су још три борбе у синглу. Дакле, на реду је… »

"Жртве нас опомињу - морамо избећи рат!"

Вести онлине 23.09.2016
Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић рекао је приликом обиласка Спомен-собе "Косметске жртве" у згради "Београђанке" да многобројне жртве опомињу и дају лекцију да се рат по сваку цену мора… »

Змај поручио Додику: Миле, волео сам те ко бога!

Вести онлине 23.09.2016
Док Додик у Русији са Путином води озбиљне разговоре, Змај тугује и још размишља о њиховој свађи, која се десила у уторак на предизборном скупу у Шипову. Овај учесник ријалити програма "Парови", који је одлучио да… »