Извор: Курир архива вести 22.01.2018

Роде живе у Ваљеву, ускоро стиже 300. Беба: Ваљевски центар за вантелесну међу најуспешнијима у Србији

Курир 22.01.2018
ВАЉЕВО - Бројни парови из Србије у жељи за потомством обилазили су разне адресе у земљи и иностранству, али се мало зна да је Центар за вантелесну оплодњу у Ваљеву, иако најмлађи у Србији, по броју успешно урађених… »

Београђанка добила посао преко бироа: Први радни дан доживела потпуни шок!

Курир 22.01.2018
- Отишла сам на биро у Националну службу за запошљавање за инвалиде, будући да сам особа с инвалидитетом првог степена. Дипломирани сам мастер економиста и на бироу су ми понудили посао наставника на предметима из економских… »

(Курир ТВ) завејан читав пештер: Сметови преко метар и по, машине чисте путеве ка селима

Курир 22.01.2018
НОВА ВАРОШ - Северни ветар који је дувао читаве ноћи завејао је добар део локалних и сеоских путева на Пештеру, а сметови су понегде и преко метар и по. "Од јутрос 14 машина чисти путеве ка центрима месних заједница. Људи… »

Анкета: Себастијан Курц и даље најпопуларнији у Аустрији

Курир 22.01.2018
У децембру је 32 одсто Аустријанаца казало да би Курца, да је могуће, директно бирало за канцелара, а сада је то 37 одсто. #Аустриа'с леадер Себастиан #Курз мовес уп 5 перцентаге поинтс то 37% ин 'Бест Цханцеллор' ратингс, вхиле… »

Трагична смрт српкиње у Јапану: Ди-џеј Валентини из Бора само стало срце

Курир 22.01.2018
Валентина Фјодоров (27), уметница родом из Бора, иначе познати ДЈ у Азији, преминула је у Јапану трагичном смрћу од прекомерне дозе лекова које је користила као редовну терапију. Трагична смрт Валентина, музичке звезде у… »

Поплаве заробиле групу мушкараца у пећини на алпима: Заглављени од суботе, биће још најмање два дана!

Курир 22.01.2018
Ниједан члан групе није повређен, саопштио је кантон Швиц. Група је, заједно са водичем, у суботу ујутру ушла у пећину Хелох у долини Муотатал у средишњем делу Швајцарске у оквиру, како је планирано, дводневне… »

Драма на аеродрому Никола Тесла: Човек из чиста мира разбијеном флашом себи пререзао врат пред запрепашћеним путницима?!

Курир 22.01.2018
БЕОГРАД - На београдском аеродрому "Никола Тесла" данас у 14.22 догодила се права драма када је мушкарац Р.С. (38) из чиста мира разбијеном флашом себи пререзао врат наочиглед шокираних путника. Према првим и незваничним… »

Као једини кандидат и скоро једногласно: Аљбин Курти поново изабран за председника Самоопредељења

Курир 22.01.2018
ПРИШТИНА - Један од оснивача опозиционог покрета Самоопредељење, Албјин Курти, готово једногласно је поново изабран за лидера тог покрета. Један одсто представника ове партије било је против његовог избора за председника… »

(Фото) рекли су ми да ће бити болно и напорно: Милица Дабовић објавила потресну поруку и шокирала све тешким речима!

Курир 22.01.2018
Милица Дабовић је крајем прошле године постала мајка. На свет је пре скоро месец дана донела сина Стефана. Ипак, њено дете ће одрастати без оца јер је наша кошаркашица са њим раскинула неколико недеља пред порођај… »

(Видео) Експлозија у вулкану Мајон: Ниво опасности повишен, сви страхују од снажне ерупције

Курир 22.01.2018
Скоро 40.000 људи је евакуисано из провинције Аблај на Филипинима, где се налази најактивнији вулкан у овој земљи, Мајон. ЛООК: Хуге асх цолумн сеен ат Маион Волцано | Пхото би: Ион Ронан Лумавон пиц.твиттер.цом/а5Р4тјМЛ8а —… »