Извор: Блиц архива вести 26.06.2018

Пенс: Ако не можете легално у САД, немојте ни да долазите

Блиц 26.06.2018
Амерички потпредседник Мајк Пенс поручио је данас људима из централне Америке да, ако мисле да не могу да имигрирају легално у САД, онда ни не долазе. Пенс је у Бразилији, својој првој станици на латиноамеричкој турнеји, рекао… »

Судија одбио да одбаци оптужницу Малера против Манафорта

Блиц 26.06.2018
Бивши шеф изборне кампање америчког председника Доналда Трампа, Пол Манафорт, претрпео је данас тежак ударац када је федерални судија у Вирџинији одбио да одбаци оптужницу коју је против њега подигао специјални саветник… »

Успешна брокерка је акције заменила нотама и стекла светску славу

Блиц 26.06.2018
Економиста Камил Пурсел одлучила је да прекине своју успешну брокерску каријеру и да се опроба у писању песама, а недавно је, под уметничким именом Камил, написала и отпевала и своју песму. - Обожавала сам свој посао, то је… »

Где је Миша Банана? Министарство чека одговор да ли је у Бразилу ухапшен најмистериознији лик балканског подземља

Блиц 26.06.2018
Један Србин ухапшен је прошле недеље у Бразилу са лажним пасошем, а спекулише се да је у питању Родољуб Радуловић (69), звани Миша Банана, лице с потернице, у Србији оптужен као други човек нарко-клана Дарка Шарића… »

Млађан Динкић већ зарађује милионе годишње, а сада је покренуо уносан бизнис

Блиц 26.06.2018
Некадашњи председник странке Г17 плус и министар у неколико влада Србије Млађан Динкић основао је фирму која се бави трговином на велико рачунарима, рачунарском опремом и софтверима, сазнаје "Блиц". Динкић, који је 2014… »

Анабелина ћерка ће побеснети: У другу сезону Задруге улази супарница Луне Ђогани

Блиц 26.06.2018
Наида Гаџо, бивша девојка Ненада Маринковића Гастоза, у септембру улази у "Задругу 2". Фитнес инструкторка је већ договорила услове око уласка с продукцијом, будући да на време жели себи да обезбеди место у Белој кући… »

Коначно се сетили: На месту где је на Дивчибарама погинуо дечак сада постављају пешачки прелаз

Блиц 26.06.2018
Главна улица на водећој туристичкој дестинацији ваљевског краја, заправо је регионални пут у надлежности ЈП „Путеви Србије“. У њој је пре готово две седмице страдао ученик трећег разреда ОШ „Милош Црњански“, када… »

Након узбудљиве ноћи: Пет једноставних трикова како да уклоните ''љубавне шљиве'' на врату

Блиц 26.06.2018
Свако је барем једном у животу завршио са "љубавним трагом" на врату. То може бити врло неугодна ситуација ако с "шљивом" треба да се после појавите на послу или у друштву.… »

"Мајмунчино": Након што је жена професора претресала торбе на правном у Крагујевцу, запослени у центру новог скандала

Блиц 26.06.2018
Лука Петровић, студент Правног факултета и председник Европског удружења студената правних факултета пријавио је Душана Шиповца, шефа Службе општих послова на Правном факултету у Крагујевцу да га је најгрубље извређао у… »

Након пуцњаве у министарству одбране: Потпуковнику црногорске војске притвор до 30 дана због покушаја убиства

Блиц 26.06.2018
Истражни судија Вишег суда у Подгорици одредио је потпуковнику Војске Црне Горе Емину Хусовићу притвор до 30 дана, потврђено је из тог суда. Хусовић је ухапшен у понедељак након што је пуцао у службеним просторијама… »