Балкан

Додикова најава "раздруживања" Срба и Хрвата од БиХ

Б92 пре 14 сати
Сарајево -- Странка демократске акције саопштила је да изјава српског члана Председништва БиХ Милорада Додика представља директан удар на Дејтонски споразум. Додик је за ТВ Пинк изјавио да ће Срби и Хрвати заједничком… »

Неки словеначки радници који би требало да су у самоизолацији и даље долазе на посао

Политика пре 14 сати
МАРИБОР – Словеначки „Вечер” пише данас о утицају коронавируса и рестриктивним мерама на предузећа, покрећући питање налога о карантину који се више не издају, па неки радници који би требало да се самоизолују и… »

Словеначки министар ипак негативан

Б92 пре 14 сати
Љубљана -- Словеначки министар унутрашњих послова Алеш Хојс објавио је данас да је обавио брзи регуларни тест на коронавирус и да је он и други пут негативан. Хојс је резултате другог теста чекао у самоизолацији, због чега… »

Адвокат Каварић: Цркви отимају имовину-скандалозна пресуда Управног суда Црне Горе

Вечерње новости пре 13 сати
ДАЛИБОР Каварић, правни заступник Митрополије црногорско-приморске, саопштио је да је Управни суд Црне Горе 6. октобра донео скандалозну пресуду чијим образложењем се охрабрују нижестепени органи и њихови службеници… »

Ђаци од данас не иду у школу: Овако ће изгледати настава на даљину у Српској

Блиц пре 14 сати
Министар просвете и културе РС Наталија Тривић одржала је данас онлајн састанак са председницима актива директора основних и средњих школа које је упознала са закључицама Републичког штаба за ванредне ситуације у вези са… »

Наставници дискриминишу ђаке других култура, ученици незаинтересовани за глобална питања

Ало пре 14 сати
Словеначко министарство образовања указује да се пред Словенијом налази велики изазов у погледу будућег развоја словеначког образовног система. Према резултатима најновијег истраживања које је спровео ОЕБС, словеначки… »

Криминална група завршила у притвору: Једанаест особа ухапшено због препродаје дроге

Блиц пре 16 сати
Једанаест ухапшених у прошлоседмичној великој акцији тузланске полиције завршило је у притвору због сумње да су починили продужено кривично дело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога. Наиме… »

Почела припрема загребачке Арене за пријем оболелих од короне

Н1 Инфо пре 15 сати
Мобилизација загребачке Арене, терцијарног центра за лечење пацијената оболелих од Ковида- 19, почела је данас, као што је најавио Национални штаб , а током дана ће 25 припадника Цивилне заштите поставити око 500 кревета… »

Школе у Бугарској прелазе на онлајн наставу

Ало пре 15 сати
Препоручено је да са таквом наставом прво почну средње школе. Школе у Бугарској биће пребачене на онлине наставу, због повећања броја случајева , саопштило је данас Министарство образовања те земље. Препоручено је да… »

Избегнута трагедија: Упуцао ловца у ловишту код Бањалуке

Блиц пре 17 сати
Полиција је ухапсила С.Ч. након што је у ловишту у Бронзаном Мајдану упуцао суграђанина. - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука извршили су криминалистичку обраду над С.Ч. из Бањалуке због основа сумње да је… »

Балкан, најновије вести »