Друштво

Одговор на вечито питање: Научници покушали да одгонетну зашто су мушкарци толико опседнути женским грудима

Блиц пре 6 сати
Научници се одвајкада труде да одговоре на велика питања. Како смо стигли овде? Како је настао универзум? Која је природа стварности? А сада су се окренули према још једном вечито питању – зашто мушкарци воле женске… »

Награда новинару "Новости": Радету Драговићу признање "Иван Марковић”

Вечерње новости пре 6 сати
Признања поводом дана медија центра "Одбрана" НОВИНАР "Вечерњих новости" Раде Драговић, понео је признање "Иван Марковић" за текст "Измилело 400 нетакнутих тенкова Војске Југославије - у НАТО шок", објављеном у нашем… »

Узбуна у Калифорнији: Пас заглавио главу у резервном точку, спасавали га и ватрогасци

Блиц пре 6 сати
Калифорнијски ватрогасци су у среду одговорили на "позив на узбуну" када је пас од три месеца заглавио главу у резервном точку једног аутомобила. На снимцима спасилачке акције које је Одељење за бригу о животињама округа… »

Јунајтед медија наредила да искључимо Спорт клуб и н1: Лучић показао доказе и претње кривичним пријавама

Вечерње новости пре 7 сати
До пре годину дана постојао је картел кабловских телевизија, на челу са СББ-ом, а сада када је Телеком Србија у експанзији и када хоћемо да обновимо домаће оператере, то је некима веома засметало. До пре годину дана постојао је… »

Радован Караџић као „исцељитељ“

Данас пре 7 сати
Осуде и позиви на бојкот Њујорк тајмса због текста о некадашњем председнику Републике Српске и осуђеном ратном злочинцу Неколико пута Радован Караџић желио је да ми покаже своје вештине у пољу енергетског лечења… »

Настављено суђење Драгану Илићу, председнику Синдиката у Застава оружју

Данас пре 7 сати
У Основном суду у Крагујевцу данас је настављено суђење председнику синдикалне организације Застава оружје Драгану Илићу, против којег је кривичну пријаву, због наводног „физичког напада“, поднео председник Надзорног… »

Грађани захтевају хитне мере против загађеног ваздуха

Данас пре 6 сати
У Нишу одржан протест због загађеног ваздуха Стотинак грађана и активиста Демократске странке(ДС) протествовало је вечерас испред Скупштине града због енормног загађења ваздуха у Нишу. Председник ГО ДС Миодраг Станковић… »

Полиција демантује наводе Јанка Веселиновића да је немогуће продужити електронски сертификат

Данас пре 6 сати
Начелница Одељења за управне послове Полиције у Новом Саду Слободанка Осмајић демантовала је вечерас наводе једног од челника опозиционог Савеза за Србију Јанка Веселиновића да је немогуће продужити електронски сертификат… »

Иако су били сиромашни усвојили су га када га нико није хтео: Одужио им се на начин који заслужује наклон до пода (фото)

Блиц пре 7 сати
Нанај и Татај су били сиромашни и нису имали много. Али то је било довољно да промене живот једном детету. Пар са Филипина усвојио је малог дечака и дао му све што су могли. Иако њихов живот није био лак, док је одрастао… »

(Видео): Ко слети с температуром изнад 37,9 правац карантин: Овако се Србија на београдском аеродрому штити од опасног вируса…

Блиц пре 7 сати
Збуњени путници пролазе поред камера које очитавају телесну температуру - ако је већа од 37,9 оглашава се аларм, а путник иде у карантин. Репортери "Блица" провели су дан на београдском аеродрому, где је пооштрена контрола… »

Друштво, најновије вести »